Servet Yenitürk ve Küresinlilerin ileri gelenleri ile birlikte AK parti Tuşba seçim bürosunu ziyaret etti. Yenitürk ve beraberindekileri seçim bürosunda Ak parti il başkanı Abdullah Aras, Tuşba ilçe başkanı Naif Şabu ve Ak Parti Tuşba belediye başkanı Doç Dr. Fevzi Özgökçe tarafından karşılandı.

ÖZGÖKÇE: 14 KARDEŞTİK, 15 OLDUK

İlk konuşmayı yapan Yenitürk, “Bu gün kendi evimizdeyiz. Başka bir partide değildik bağımsız adaydık aşiretimizin hak ettiği yerde bulunması için çalıştık. Bu gün burada birliğimizi tüm Van’a ve 30 Mart’ta Başbakanımıza Tuşba belediye başkanlığını kazanarak göstereceğiz” dedi. Daha sonra söz hakkı alan belediye başkan adayı Fevzi Özgökçe, “Servet abimizi tekrar aramızda bulunmasından oldukça mutluyuz. Zaten ayrılık yoktu aramızda şu an güçlerimizi birleştirdik. Bundan önce 14 kardeştik şimdi ise 15 kardeş olduk. Tüm güçlerimizi birleştirerek inşallah Tuşba’da büyük bir oy oranı ile kazanacağız. Şu an seçim büromuzda tüm aşiret mensupları burada Şevi, Burigi. Küresinlisi, yerlisi ile tabiri caizse arı kovanı gibi tüm herkes kazanmak için çalışıyor zafer bizim olacaktır” sözlerine yer verdi.

ŞABU: AK PARTİ BÜYÜK BİR AİLEDİR

Sonrasında konuşan ilçe başkanı Nayif Şabu, “Seçim bürosunu ziyarete gelen tüm aşiret mensuplarının burada görmekten dolayı büyük bir memnuniyet duydum” sözlerine yer verdi. Şabu: “Servet Yenitürk’ün seçim çalışmalarına bizimle beraber olmasından ve bizlere desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. AK Parti büyük bir aile ve bölgedeki tüm herkesi kucaklayacak bir anlayışa sahiptir. Bu kapı her zaman tüm herkese açıktır” dedi. Son olarak konuşan İl Başkanı Abdullah Aras seçim bürosuna gelen tüm aşiret mensuplarını selamladı ve katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Aras, “Buradaki gördüğümüz manzaradan dolayı daha da şevkimiz ve kazanma inancımız artmıştır. Sadece Tuşba değil Büyük şehir ile tüm belediye başkanlıklarının kazanarak 30 Mart günü tüm belediyeleri kazanıp Başbakanımıza hediye edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim