İşadamı Cevdet Yıldız, AK Parti Van İl Başkanlığı’na müracaat ederek 26. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı olduğunu açıkladı.

 

AK Parti Van İl Başkanlığı 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimin startını verirken başvurularda alınmaya başlandı. Cevdet Yıldız’da dün Ak Parti Van İl Başkanlığına gelerek adaylık başvurusunda bulundu. Beraberindekilerle AK Parti İl Başkanlığı binasına gelen Yıldız, başvuru dosyasını İl Başkanı Zahir Soğanda’ya sundu. Burada bir açıklamada bulunan Yıldız, 2003’ten beri AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirterek, “Bende hem partimin, hem ilimin hem de ülkemin sorunlarını yakından bildiğim için Van’daki sorunları yerel yönetimdeki tecrübelerimle Ak Parti içerisinde daha çok hizmet vereceğime inandığım için bu yola çıktım. Çok ciddi bir süreçten geçiyoruz. Partimiz ve ülkemizdeki yaşanılan sorunları hepimiz yakinen takip ediyoruz. Bu işin en büyük samimi dava arkadaşlarıyla yürüyeceğine inandığım için tecrübem ve inancımla bu kervanda yol almak istiyorum” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ise, Cevdet Yıldız’ı aralarında görmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, başvurunun kendisi için, Van için ve ülke için hayırlara vesile olmasını diledi.

 

YILDIZ KİMDİR?

Cevdet Yıldız 1969 yılında Van’da doğmuş ve Atatürk Lisesinden öğrenimini bitirdikten sonra iş hayatına atıldı. Van’da kurmuş olduğu şirket ağını genişleterek Ankara’ya taşıdı. Halen şirketin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

Editör: TE Bilisim