ŞEHRİVAN HABER: ÖMER AYKAÇ

Yüzde 2’lik orman varlığı ile Türkiye’nin en az yeşile sahip illerinden birisi olan Van, orman ve yeşil alan eksikliğinin yanı sıra bu alanda faaliyet gösteren ve 1988 yılında kurulan Van Orman İşletme Müdürlüğü’nün tavrı gündem olurken, habere gelen yorum da dikkat çekti…

‘Van Orman İşletme Müdürlüğü’ haberimize gelen yorumlardan bazıları… 

“MÜDÜR VE ÇALIŞANLAR UYUYOR”

Sokak köpeği çocuğa saldırdı Sokak köpeği çocuğa saldırdı

Naci Çağatay Asaf Çağatay adlı kullanıcı tarafından yapılan paylaşımda, “Van çok güzel bir memleket ama sahipsizlikten vurgundan işin ehli olmayan kişileri kurumların başına getirerek bu güzelim memleket hep geride kaldı. Edremit'ten kurubaşın yamaçlarına kadar her yer ormanlık olsaydı, hazine arazileri peşkeş çekilmeseydi, yeşillik olsaydı, güzel olmaz mıydı?

Genel müdürlük var çalışanları ve müdürü uyuyor. Edremit’teki ormanlıklar birer birer yok oluyor kimse müdahale etmiyor.” İfadelerini kullandı.

“YANICI MADDELERİ ATMAYIN YANGIN FALAN ÇIKABİLİR”

Van’ın yeşil alan yetersizliği ile ilgili paylaşımda bulunan Alladin Gökçek, “Aman sigara, izmarit, yanıcı maddeleri atmayın yangın falan çıkabilir” yorumunu yaparken, Veysel Sezener de “Van sahipsiz bir kent. Vekiller utansın.” İfadelerine yer verdi.

“1988’DEN BERİ MAAŞ ALANLAR NE YAPIYOR?”

Ayhan Tanyıldız ise “Hani ormanlar! 1988’den beri bu Orman işletmecileri ve maaş alanlar ne yapıyorlardı?” dedi.

Editör: Necmettin Dursun