ŞEHRİVAN HABER: ÖMER AYKAÇ

KILIÇDAROĞLU: VAN'A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Beylikdüzü Belediyesi tarafından organize edilen bir dizi programa katılmak üzere kente gelen Selvi Kılıçdaroğlu’nu Van Ferit Melen Havalimanında kadınlar karşıladı. Edremit İlçesi’nde bir restoran ’ta aileler ve çocuklarla kahvaltı yapan Kılıçdaroğlu, coşkulu kalabalık karşısında çok mutlu olduğunu belirterek, “Kadınlarımıza her zaman güvenmişim, güvenmeye de devam edeceğim. Van'a geldiğim için çok mutluyum. Bu projeyle amaç sadece çocukların sağlıklı gıdaya ulaşması değil. Tabi önceliğimiz bu ama bu gıdaya herkesin eşit oranda ulaşması asıl önemli olan. Başkanımızın da dediği gibi yoksullukta değil, zenginlikte çocukları eşitlememiz gerekiyor. Amacımız bu. Bu beslenme saati sadece çocukları değil aileleri, anneleri de ilgilendiriyor. Çünkü hepsi birbirine bağlantılı olan konular” diye aktardı.

Van’da askeri araç devrildi: 6'sı ağır 11 asker yaralandı! Van’da askeri araç devrildi: 6'sı ağır 11 asker yaralandı!

“GELECEK DAHA GÜZEL OLACAK”

Kılıçdaroğlu, “Bunların temelinde de ücret eşitsizliği, herkesin hakkını hak ettiği şekilde alamama, erişememe var. Bu da eğitimde eşitsizliği yaratıyor. Şu an konumuz beslenme ama bu konuların hepsi birbiriyle bağlantılı. Amacımız bunu en aza indirgemektir. Bu sadece yerel yönetimlerle başarılacak şeyler değil. Onlar ellerinden geleni yapıyor ama bu esas merkezi hükümetin sorumluluğudur. Yani bizim amacımız bunu eninde sonu da bir devlet projesi haline getirmektir. Umarım en kısa sürede bu olacaktır. Bundan umutluyum. Gelecek daha güzel olacak buna inanıyorum” dedi.

ENGELLİ RESSAM'DAN KILIÇDAROĞLU ÇİFTİNE HEDİYE

Konuşmaların ardından engelli ressam Vedat Kiyat, kara kalemle çizdiği Kılıçdaroğlu çiftine ait resmi Selvi Kılıçdaroğlu’na hediye etti. Beylikdüzü Belediyesi tarafından ise çocuklara hediyeler dağıtılarak program son buldu.

Editör: Necmettin Dursun