Beyaz Grup’ta Esenler Erokspor ile Vanspor arasındaki şampiyonluk yarışı son haftaya taşındı. Esenler Erokspor, Vanspor’un 2 puanlık fark ile Serik Belediyespor maçına çıkacak. Serik Belesiyesporlu futbolcular, Vanspor'un şampiyonluğunu etkileyecek flaş bir karar alarak Erokspor ile oynanacak olan şampiyonluk maçına çıkmayacaklarını duyurdular.

“YALNIZ BIRAKILDIK”

Serik Belediyespor futbolcular yaptığı açıklamada, “Serik Belediyespor futbolcuları olarak, alın terimizle sorunlarımızı lig sonuna kadar halı altına süpürerek takımımızı ligde bıraktık. Ancak bu süreçte Serik Belediyespor sahipsiz bırakıldı ve bizler zor günler geçirirken deplasmanlarda, bayramlarda ve özellikle ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçından sonra yalnız bırakıldık.”

“ZONDGULDAK MAÇI PRİMLERİMİZ ÖDENMEDİ”

Aylardır söz verilen peşinat ve maç başı ödemeleri içeride olmasına rağmen bu zamana dek hiç bir açıklama yapmadık. Son olarak ta kazanarak ligde kalmayı garantilediğimiz Zonguldak Kömürspor maçı primi de ödenmemiş olup muhattap alabileceğimiz kimseye de ulaşılamamıştır. Bizlere, özellikle son üç aylık süreçte Belediyenin seçim sürecinde olduğu ve seçimden sonra ödemelerin gerçekleşeceği vadedilmiştir.

“VERİLEN SÖZLER TUTULMAZSA MAÇA ÇIKMAYACAĞIZ”

Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu! Fenerbahçe'de seçim tarihi belli oldu!

Bugün lig biterken gelinen nokta da görüyoruz ki gurur ve şerefimiz ile ligde bıraktığımız Serik Belediyespor futbolcuları olarak mağdur edildik.*verilen sözler tutulmadığı takdirde cumartesi günü oynanacak olan Esenler Erokspor maçına çıkmama kararı aldığımızı bildiririz.” İfadelerine yer verdi.

Serik Belediyespor Futbolcular!

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN