AK Parti Van milletvekili aday adayları, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte esnafı gezdi. İl başkanlığı önünde bir araya gelen aday adayları; Kayhan Türkmenoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran ve teşkilat üyeleri ile birlikte esnafı ziyaret etti. 24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci dönem milletvekili seçimleri için seçim çalışmalarına start veren AK Parti, aday adaylarıyla 3 grup halinde kent merkezinde bulunan esnafı gezdi. Esnaflara ve yol üzerindeki vatandaşlara kendilerini tanıtan aday adayları, yapılacak seçimler için destek istedi. 

 

Ziyaretleri sırasında bir açıklamada bulunan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, yapılan esnaf ziyaretinin aday adayları arasında birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyduğunu belirterek, "24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci dönem milletvekili seçimleri arifesindeyiz. Seçimlere kısa bir süre kaldı. Türkiye'de yapılan seçim çalışmaları Van'da da yapılıyor. Cumartesi günü aday adaylarımızın temayül yoklaması gerçekleştirildi. 169 aday adayımız var. Bizim teşkilatımızın nezdinde 1 ile 169'ncusu arasında hiçbir fark yok. Hepsi bizim kıymetli adaylarımızdır. Hepsi kendi içerisinde bir değerdir. Temayülün ardından aday adaylarımız 9 ilçemizi ziyaret ederek hem kendilerini tanıttılar hem de AK Parti aday adaylarının birlik ve beraberlik ruhu için bir çalışma sergilediler” dedi. 

 

 

"SEÇİM ÇALIŞMALARI İÇİN STARTIMIZI VERDİK"


Bu hafta içerisinde Ankara'da aday adayları için mülakatlar gerçekleştirileceğini ifade eden Türkmenoğlu, “Bizde bunun öncesinde Van ilinde 169 aday adayımız ve teşkilatlarımız ile beraber şehrin ana arterlerinde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. 24 Haziran seçimlerinin rüzgarını estirmeye çalışıyoruz. Seçim çalışmaları için startımızı verdik" diye konuştu. 

 


Türkiye'de sessiz bir devrim yaşandığını ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde daha fazla hizmet yapılacağını vurgulayan Türkmenoğlu, "24 Haziran sürecinde Türkiye'de sessiz bir devrim yapılıyor. Bunu çoğu arkadaşımız biliyor. 1923 yılı nasıl ki Türkiye için bir dönüşüm noktası ise 24 Haziran 2018'de bir dönüşüm noktasıdır. Çünkü parlamenter sistemden Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiyoruz. Yani başkanlık sistemine geçiyoruz. Sistem değişikliği yaşıyoruz. Nasıl hayırlı bir karar aldığımızı, bu değişimi önümüzdeki süreçte dünya da görecek. Bu kararla geçmişte yaptığımız hizmetleri 1,5 kat daha fazla yapma fırsatı bulacağız. Cumhurbaşkanımız manifestoyu da açıkladı. Cari açık kapanacak, faizler düşecek, enflasyon sıfırlanacak. Bunlar milattır. Cumhurbaşkanımızın ahdi var bu konuda. Bizde bu ahdi gerçekleştirecek neferleriz. Bugün de sahaya çıktık" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim