Bir bir yeni yönetimlerini açıklayan Ak Parti'nin yeni atanan ilçe parti başkanlıklarına Edremit ilçesi de eklendi. İl yönetiminin yönetim kurulu listesini açıklamasının ardından İpekyolu ilçesinden sonra Edremit de yeni belirlenen yönetimi bir açıklama ile duyurdu.

Bir basın açıklaması ile yeni yönetimini duyuran ilçe Başkanı Halis Bayramoğlu, "Edremitte AK PARTİ için Yeni bir sayfa açıyoruz. Bizden önce görev yapan ve emeği geçen partimizin ilçe teşkilatı mensuplarına ve değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Hizmetlerini her zaman hayırla yad edeceğiz. Bunun yanında kuruluşundan bu güne kadar partimizin farklı kademelerinde yer alan herkese yüreğimizi açıyor, birlikte çalışmayı ve yüreklerimizi birleştirmeyi taahhüt ediyoruz. Bizi bu göreve layık gören başta sayın Başbakanımız olmak üzere, Partimizin Genel Merkez yöneticilerine, il teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, bize güvenen teşkilatlarımızın mensuplarına da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yeni yönetim ile birlikte çalışmalarına bugün itibari ile başladıklarını duyuran Bayramoğlu, Edremit'e bağlı tüm mahallelerin sorunlarını çok yakından bildiklerini ve çözüm için sonuna kadar çalışacaklarını belirtti.

İŞTE AK PARTİ EDREMİT ASİL YÖNETİM KURULU LİSTESİ:

1.Halis BAYRAMOĞLU
2.Abidin KILIÇ
3.Atila SAYAR
4.Ayfer GÖZÜTOK
5.Ayşegül GÖL
6.Bahattin ŞENOL
7.Efendi ONAY
8.Ercan ŞEYLAN
9.Ferhat GÜNDOĞDU
10.Fevki CACİM
11.Hikmet ERYİĞİT
12.İbrahim Halil BAYDAŞ
13.İsa ŞAHİNALP
14.Kadriye TUCİ
15.Lale YALÇIN
16.Mehmet Sait KOZİKOĞLU
17.Mehmet Sıddık KIRMIZIKAYA
18.Mehmet Şaban İNAN
19.Menderes MALKOÇ
20.Necatin DEMİR
21.Nur ÇALIŞ
22.Ruhan VANKUL
23.Seracettin GÖRENTAŞ
24.Sündüz BAĞRIYANIK
25.Şeref BAYRAM
26.Şeref GÜLTEPE
27.Turan BEŞAK
28.Turan DENİZ
29.Ümit IŞIK
30.Zübeyir CACİM

Editör: TE Bilisim