AK Parti Marmaris İlçe Yönetimi'nin 11 üyesi parti genel merkezin politikaları dışında kararlar alındığını ileri sürüp, görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ile görüşen AK Parti Marmaris İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Güneştutar, Yemliha Coşkun, Nilgün Candoğan, Ali Özenoğlu, Ali Uzal, Ceyhan Eroğlu, Şaban Cengiz, Müzeyyen Göncü, Engin Tamer Mıhçı, Müzeyyen Mine Artun ve Mehmet Fevzi daha sonra düzenledikleri basın toplantısıyla görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

"KARARLAR BİZE DANIŞILMADI"

Grup adına yazılı basın açıklamasını okuyan İşadamı Ercan Güneştutar, "30 Mart'taki yerel seçim sürecinden günümüze kadar gerek belediye meclis üyeleri seçimi gerekse ilçe için önemli kararlarda yönetim kurulu üyelerimizin görüşleri alınmadan, istişare yapılmadan kararlar verilmiştir. Bu nedenle partimizin ilçe teşkilatındaki yönetim kurulu üyeliği görevimizden istifa ettik. Ancak, partinin bir üyesi olarak canla başla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı yönetimindeki istifaların ardından AK Partili Marmaris Belediye Meclis Üyesi Hakan Yalçınkaya görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yalçınkaya'nın yerine gelecek olan yedek Meclis Üyesi Nadir Koyunbakan'ın da istifasını verdiği öğrenildi. Partinin çeşitli birimlerde, görevden istifaların önümüzdeki günlerde de sürebileceği belirtildi.

Editör: TE Bilisim