AK Parti Van milletvekilleri Burhan Kayatürk, Gülşen Orhan, Fatih Çiftçi, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, İl Başkanı Abdullah Aras, yöneticiler ve birçok vatandaşlarla birlikte Alpaslan'ı ziyaret ederek, desteklerini esirgemeyeceklerini vurguladılar.

HALK OY KULLANINCA HAK YERİNİ BULUYOR

Bu seçimlerin oda seçimlerinin dışına çıkarak, manevi anlamda çok önem arz ettiğini belirten Milletvekilleri, “Halk hür iradesi ile oy kullandığı zaman hak yerini buluyor. Baskı, sindirme ve popilst dayatmalarla kazanılan seçim seçim değildir. Bakıyoruz şimdi esnafın yüzü gülüyor, demek ki, esnaf hür iradesini ortaya koyduğu zaman çok şey değişebiliyor. Esnaflar arasında ayırım yapmadan hizmetlerinizi sürdüreceğinizden şüphemiz yok. Siyasetten uzak durarak esnaf arasında ayırım yapmadan bir seçim gerçekleştirdiniz. oda başkanları her zaman siyasetten uzak durmalıdır. Esnaf kardeşlerimize şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da yapacağınız güzel çalışmalar için size teşekkür ediyoruz" dediler.

ALPASLAN: ESNAFIN SİYASETLE İŞİ OLMAZ!

Esnaf ve Sanatkarlar Odalar birliği başkanlığının hayırlara vesile olmasının temennisinde bulunan Milletvekilleri, “Bundan sonraki çalışmalarınızda üstün başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandılar. Başkan Alpaslan ise, yapılan ziyaretten dolayı, Van milletvekillerine şükranlarını sunduğunu belirterek; "Bizde her zaman siyasetten uzak durmaya çalıştık. Esnafın siyasetle işi olamaz. Yönetimimizle birlikte mümkün olduğu kadar, seçimlerimize siyaseti bulaştırmamaya özen gösterdik. Karşımızda 14 oda başkanının desteğini alan bir yönetim vardı. Biz de ise, sadece 5 oda başkanının desteği vardı. Buna rağmen, rakip tarafın yönetim kurulu üyeleri başkanlarının sesini değil, vicdanlarının sesini dinleyerek oylarını kullandılar. Şükürler olsun esnaf arkadaşlar bizi başkanlığa uygun gördüler. Esnaf arasında ayırım yapmadan hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Editör: TE Bilisim