AK Parti'nin Edremit'teki güçlü aday adaylarından Arif Öndil, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Van'daki temayül yoklamasında da Edremit'te de hatırı bir oy saydığı söylenilen Öndil, çalışmalarını Ankara'da sürdürüyor. Edremit için birbirinden güzel projeler hazırlayan Öndil, hazırladığı projeleri Ankara'da Melih Gökçek ile paylaştı. Melih Gökçek ile düzenlenen bir yemekte bir araya gelen ve hazırladığı projeleri sunma imkanı bulan Öndil, Gökçekten de takdir aldı.

 

DESTEK SÖZÜ

Arif Öndil'in projelerini bizzat inceleyen ve Arif Öndil'in kazanması halinde kendisine büyük bir destek vereceğini söyleyen Melih Gökçek, Öndil'in Edremit için hazırladığı Altyapı, Kentsel Dönüşüm, Çevre Yolu ve Sahil Yolu projelerini oldukça beğendiğini söyledi. Bu projelerin uygulanabilir ve çok iyi olduğunu belirten Gökçek, Öndil'in aday olup belediye başkanı olması halinde uygulama aşamasında da Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirilmesi için de maddi manevi destek sözü verdi.

 

ÖNDİL: PROJELERİMİ BEĞENDİ

Öte yandan toplantının ardından gazetemize konuşan Öndil, "Düzenlenen bir yemekte Melih Gökçek ile buluştuk ve hazırladığımız projeler üzerine sohbet ettik. Kendisi ile projelerimizi paylaştık ve uzunca bir sohbet etme imkanı bulduk. Projelerimi çok beğendi ve oldukça yerinde olduğunu söyledi. Ben de detaylarını da verince seçim süreci sonrasında mutlak olarak yanımda yer alacağını söyledi. Uygulama aşamasında da yanımda olacağını söyleyen Gökçek çok sıcak bir ortamda bizi ağırladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim