AK Parti Van Milletvekili eski Başbakan yardımcısı Beşir Atalay, Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda Özalp ve Saray ilçelerini ziyaret etti.

Sabah saatlerinde ilçe programları çerçevesinde Saray ilçesine gelen Milletvekilleri Beşir Atalay ve Burhan Kayatürk ile İl Başkanı Zahir Soğanda, burada ilk olarak çarşı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. Esnafa kolaylık temennisinde bulunan Atalay ve beraberindekiler esnafın sorun ve sıkıntılarını da dinledi. Çarşı esnafının ardından AK Parti Saray ilçe Başkanlığını ziyaret eden Milletvekilleri burada ilçe başkanı Şeref Çevik ve ilçe yönetimi ile görüştü. İlçe yönetim kurulu toplantısının ardından geçtiğimiz aylarda şehit olan asker Vedat Dolançay´ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Milletvekilleri Atalay ve Kayatürk ile Başkan Soğanda aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

 

ATALAY: İŞİMİZ HİZMET YAPMAK...

Saray ilçesindeki ziyaretlerin ardından Özalp´a geçen AK Parti heyeti burada da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çarşı esnafını ziyaretin ardından AK Parti Özalp ilçe başkanlığını ziyaret eden heyet burada da muhtarlar ve ilçe yönetimi ile bir araya geldi. Burada konuşan Milletvekili Beşir Atalay, Kapıköy sınır kapısı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve ifade ederek, ilçe halkının haklı taleplerininden haber olduklarını da belirtti. Atalay, "Bizim işimiz hizmet yapmak. Yeterki bu ülkede huzur olsun, barış olsun. Tüm yurdumuzda olduğu gibi ilimizde de barışın hakim olması için çalışmalarımız devam ediyor. Sadece seçimden seçime değil. Her fırsatta ilçelerimize ziyaretler gerçekleştirerek ilçe halkımız ile bir araya geleceğiz. Bizi halkımızdan ayırmaya kimsenin gücü yetmez." dedi.

 

Yapılan görüşmelerin ardından heyetin ilçe ziyareti sona erdi.

Editör: TE Bilisim