17 Aralık operasyonun devlet içinde bulunan kirli eller tarafından gerçekleştiğini ve bunu ortaya çıkartıp temizlemenin kendilerinin boynunun borcu olduğunu söyleyen Başbakan Erdoğan'ın yaşanan gelişmeler üzerine 3 dönem kriterini bile kaldırabileceği belirtiliyor.

BAŞBAKAN TUZAK ÜZERİNDE DURUYOR

Operasyonu sonrası ortaya atılan çirkin iddialarla ilgili Başbakan Erdoğan düzenlenen her mitingde halkı uyararak kurulan tuzağa dikkat çekiyor.

"İNİNİZE GİRECEĞİZ"

En son Ordu'da yaptığı konuşmada ''Çok değerli bir şahsiyet için ahlaksız bir filmden kare alınıyor iftira atılıyor. Bu alçaklıktır, şerefsizliktir, ahlaksızlıktır. Devlette paralele bir yapı olmaz. İninize gireceğiz didik didik edeceğiz'' diyen Erdoğan, açık açık devletin içindeki karanlık yapıya dikkat çekerek bununla mücadele edeceklerini söyledi.

KAMUDA DA GÖREVDEN ALMALAR BEKLENİYOR

Başbakan Erdoğan düzenlenen mitingler kapsamında yaptığı konuşmalarda son yaşanan gelişmelerle alakalı farklı noktalara dikkat çekmeye devam ederken, emniyette de üst üste görev değişiklikleri yaşanıyor. Habe7'nin haberine göre, 17 Aralık'tan sonra onlarca emniyet personelinin görev yeri değiştirilirken, bu kapsamda önümüzdeki günlerde Emniyet'in yanısıra diğer kamu kurum ve kuruluşlarında da çok sayıda atamanın yapılması bekleniyor.

Başbakan Erdoğan'ın, olayların gidişine bakarak milletvekilleri ile ilgili 3 dönem kriterini bile kaldırabileceği belirtiliyor.

Editör: TE Bilisim