Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam’daki il ve ilçe başkanları toplantısına katıldı.

İşte Başbakan Erdoğan'ın Kızılcahamam Kampında yaptığı konuşmadan satırbaşları; AK Parti'nin üye sayısı 8 milyon 300 bin. Son seçimde AK Parti'nin Türkiye genelinde aldığı oy 21 milyon 400 bin raklamına ulaştık. Biz 76 milyona karşı sorumluyuz. Bazı arkadaşlarımız teşkilatı çok meşkul ediyoruz diyorlar. Bunlar bezginlik getirmiyor mu diyen arkadaşlarımız da var. Altını çizerek şunu söylüyorum: Siyaset pasif zaman anlayışı ile yapılmaz. Siyaset aktif zaman anlayışı ile yapılır. Aktif zamanını bu işe ayıramayanlar zaten siyaseti yapmasınlar. “İşlerim güçlerim her şeyi tamamıyla bitireyim, akşam geçerken de partiye uğrayayım” dersek bu siyaset olmaz. Bu, bu ülkeye hizmet anlayışı olmaz. Biz diyoruz ki bu işe ciddi manada zaman ayıracağız. Yaptığımız 76 milyonun sevki idaresidir. Zaman kalırsa biraz da siyasetle uğraşırız dersen bu iş olmaz.

 

30 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ALMAMIZ GEREKİR

30 büyükşehir belediyesini kahir ekseriyetiyle almamız gerekir. Biz bir çınar gibi besinimizi derinlerdeki köklerden alacağız. Çınarın kökleri dünü, gövdesi bugünüyse dalları yaprakları da yarınıdır. Her bir dal her bir yaprak çınarın sağlığı için hayati öneme sahiptir. 24 saatimizi millete hizmetle geçireceğiz. Millete hizmet yolunda hiçbir bahane tanımıyoruz.

 

KURULDUĞUMUZ GÜNDEN BERİ EN KRİTİK SEÇİMLER

2014 yılı Türkiye açısından kritik bir seçim yılı. Yıl ortasında Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılıyor. Bir halk oylaması da gündeme gelebilir. Açıkçası kurulduğumuz günden beri gireceğimiz en kritik seçimlere hazırlanıyoruz. Önceki seçimler bir altyapı ve temel oluşturdu. Zemini güçlendirdik. Demokrasinin, hukukun milli iradenin sarsılmaz şekilde kuvvet kazanmasını sağladık. Artık istikbale çok daha ağırlık vereceğiz.

Editör: TE Bilisim