AK Parti Van İl Teşkilatından 60 kişilik bir grup, İl Başkanı Abdullah Aras’ın öncülüğünde Başbakan Erdoğan’ın davetlisi olarak TBMM’deki AK Parti grup toplantısına misafir olarak katıldı.

AK Parti İl Başkanı Abdullah Aras’ın öncülüğünde İl Yönetiminden, İl Gençlik Kollarından, Kadın Kolları ve Merkez İlçe teşkilatlarından olmak üzere toplam 60 kişilik bir grup Başbakan Erdoğan’ın daveti üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu haftaki AK Parti grup toplantısına konuk olarak katıldı.

Aralarında Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım’ında bulunduğu Van İl grubu, İl Başkanı Abdullah Aras’ın öncülüğünde Başbakan Erdoğan’ın grupta yaptığı konuşmayı dinlediler. Başbakan’ın konuşması sırasında sık sık yüksek alkışlar ve sloganlarla heyecanlarını ve sevgilerini coşkuyla paylaşan Van AK Partililer, Başbakan’ın ve salondakilerin ilgisiyle karşılandı.

Grup toplantısı sonrası Başbakan’la bir araya gelen AK Parti Van ekibine, Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici ve Gülşen Orhan’da eşlik etti. Başbakan’ın yakın ilgi göstererek sohbet etmesiyle gerçekleşen buluşma sonrası birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Mecliste AK Parti Van Milletvekillerinin de özel olarak konuk ettikleri Van ekibi, daha sonra meclisten ayrılarak AK Parti Genel Merkezini ziyaret ettiler. Burada Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’le bir araya gelen grup daha sonra ziyaretlerini tamamlayarak Ankara’dan ayrıldılar.

Editör: TE Bilisim