ŞEHRİVAN SİYASET / ÖNDER ALTINAL - Ak Parti Van Milletvekili ve eski bakanlardan Beşir Atalay belediyelere atanan kayyumlarla ilgi açıklamalarda bulundu.

 

Ak Parti Van İl başkanlığı bayramlaşma töreni bugün yapıldı. Törene Ak Parti teşkilatları, milletvekillerinin yanı sıra İçişler Bakanı Süleyman Soylu ve Gümrük Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci'de katıldı. Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Ak Parti Van Milletvekili Beşir Atalay belediyelere atanan kayyumlarla ilgili konuştu. İşte o konuşma:

 

"KAYYUM GEÇ BİLE KALINDI"

Belediyelere atanan kayyumlarla ilgili de bir değerlendirme yapan Atalay, “Kayyum atamalarında geç bile kalındı. Bunlar hainlik yapıyor. Hükümetimiz bunlara para gönderiyor. Falanca parti oldu diye faklı bir para gönderilmiyor. Hiç kimseye farklılık yok. Şu Van’ın bir haline bakın. Ak Parti döneminde yapılan çalışmalar dışında hiçbir çalışma yapılmış değil. Belediyeye yıllık olarak hemen hemen yarım milyon para gönderiliyor. Ama bu parayı Van için harcamıyorlar. Hükümet parayı gönderdikten sonra bunlar parayı nereye harcasın diyemez. Hiç kimse dokunulmaz değildir. Para Van için harcanmıyorsa bu şekilde el konulur. Sizlerde bunlara sahip çıkın. İnşallah bu paralar bundan sonra kent ve halk için kullanılacak. Bundan böyle belediyeler daha iyi bir şekilde beraber çalışacaklar. Sizin paralarınız bundan böyle sizler için harcanacak. Hiç kimse kafasına göre bu paraları başka yerlere harcayamayacak.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim