Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve İl Başkanı Zahir Soğanda’dan esnaf ve Memur-Sen’e ziyaret. Ak Partili heyetin ilk durağı Memur-Sen Van Şubesi oldu. Memur-Sen Şube Başkanı Süleyman Şakar ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Ak Partili heyet Başkan Şakar’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve İl Başkanı Zahir Soğanda’dan esnaf ve Memur-Sen’e ziyaret. Milletvekili Kayatürk ve Başkan Soğanda’ya çok sayıda partili de eşlik etti. Ziyarette bu ülkenin geleceğinin hazırlanmasında sivil toplum örgütlerinin öneminden ve sorumluluğundan bahseden Milletvekili Burhan Kayatürk,Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Memur Sen’in net bir tavır ortaya koyduğunu ifade etti.

‘TÜRKİYE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR ÜLKE’

Kayatürk, “Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Türkiye Cumhuriyetimizin yeni Başbakanı olan Ahmet Davutoğlu beyefendi bir liderlik vasfı taşıyor. Uzun süre kendisini liderlik vasfına hazırlamıştır. Allahın izni ile partimiz, demokrasimiz güç kazanarak yoluna emin adımlarla devam edecektir. Türkiye herkesimce örnek gösterilen bir ülke haline gelmiştir. Cumhurbaşkanımızın açtığı bu yolda bizlerde kararlılıkla ilerleyişimizi sürdüreceğiz” Dedi.

‘YENİ ANAYASA BEKLENTİMİZ VAR’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Van Şube Başkanı Süleyman Şakar ise Cumhurbaşkanı ve Başbakanın hayırlı olması temennisinde bulunarak 2015’te yeni bir anayasa beklediklerini ifade etti.

BİR ZİYARETTE ESNAFA

Ak Partili heyetin ikinci durağı ise esnaflar oldu. Milletvekili Kayatürk ve İl Başkanı Soğanda, çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Heyet, Beşyol mevki, defterdarlık civarı, Hastane caddesi civarı ve Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular. Güzergâhta bulunan işyerlerine tek tek uğrayıp esnaflarla, hem sohbet edip, hem de sorunlarını dinleyen Kayatürk ve Soğanda, işyerlerinde alışveriş yapan ve yol üzerinde bulunan vatandaşlarla da uzun uzun görüşerek hatırlarını sordu.

‘HİZMET YOLUNDA KOŞTURUYORUZ’

Milletvekili Kayatürk ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, “Biz AK Parti olarak seçimden seçime değil her zaman halkımızla beraberiz. Biz sorumluğumuzun farkındayız. Çok ağır ve vebali büyük bir görevi yerine getirmekteyiz. Her zaman bu bilinç içerisinde durmadan, yorulmadan milletimiz, ülkemiz için hizmet yolunda koşturuyoruz. Biz başkaları gibi değiliz, farklıyız. AK Parti iktidarı asla günü kurtarmak için geçici işler yapmadı. Halkımızın bizlere verdiği vekâletin gereği olarak, sorunları yerinde görmek, talep ve önerileri dinlemek için her zamana halkla iç içe oluyoruz.” Dedi.


(ŞEHRİVAN)

Editör: TE Bilisim