Ülkü Ocakları Camuşcu yaptığı yazılı açıklamada terör saldırısı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

 

"Yastayız, yaslıyız… 

İstanbul’umuzda melun ve kahpe bir terör saldırısı sonucu 44 vatan evladı şehit oldu. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde tazimle eğiliyoruz ve Fatihalarla yâd ediyoruz. Emr-i İlahiye ve Hükm-ü İlahiye inanıyoruz ve iman ediyoruz ki, şehitler ölmez. 

Bu kutlu diyarları Türksüz ve İslamsız bırakmak isteyen yerli ve yabancı alçaklara karşı verdiğimiz mücadelelerde canımızı kanımızı esirgemedik, esirgemeyeceğiz; asırlarca bedel ödedik, ödemeye devam edeceğiz. Gaza meydanlarında karşımıza çıkmaya cüret edemeyen harici ve dâhili bedhahlar, aklı, ruhu, vicdanı, izanı satılmış alçakların hain saldırılarıyla bize diz çöktüreceklerini, ecdat yadigârı mübarek vatan topraklarını bölüp-parçalayıp işgal edeceklerini, kardeşi kardeşe boğazlatacaklarını sanıyorlar; ama yanılıyorlar. Asla fırsat vermeyeceğiz, asla oyuna gelmeyeceğiz. 

İnsanlıktan nasip almamış canilerin eline silah-cephane verip üstümüze sürenlerin kimler olduğunu da niyetlerini de biliyoruz. En acılı günümüzde, adet yerini bulsun diye utanmadan bize taziye dileklerini ileten bu sözde dostlarımız ve müttefiklerimiz bilmelidirler ki, Türk Milleti’ne hesap verecekleri günlere tarih mutlaka tanık olacaktır.  

Aziz şehitlerimiz, sizler, Rabb-ül âlemîn’in âlemlere rahmet olarak gönderdiği ve “Ey Habibim” diye iltifat ettiği kutlu Peygamberin dünyayı şereflendirdiği bir günde, bir Leyle-i mevlüd’de Rabbinizle buluştunuz. Mekânınız cennet olsun. Uğruna can verdiğiniz aziz vatana sahip çıkmak, bizim için namus borcudur."

Editör: TE Bilisim