Son Dakika! 24 Haziran seçimlerinde CHP adına Cumhurbaşkanlığı için yarışacak isim kesinleşti. Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayı oldu.


Cumhuriyet Halk Partisi, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak Yaloca Milletvekili Muharrem İnce'yi gösterdi.

 

KARAR OY BİRLİĞİ İLE ALINDI

 

Karar kapalı grup toplantısında oy birliği ile alındı.

 

24 Haziran'da yapılacak erken seçimde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusu günlerdir yanıt bekliyordu. 24 Haziran 2018 seçimlerinde Erdoğan'la yarışacak CHP cumhurbaşkanı adayı bugün belli oluyor. CHP saat 10:00'da cumhurbaşkanı adayını açıklayacak. Gözler Ankara'da Ahmet Taner Kışlalı Salonu'nda olacak. CHP'de öne çıkan isim Yalova Milletvekili Muharrem İnce...İnce'nin seçim otobüsleri şimdiden hazır. İşte CHP'yle ilgili gelişmeler...


CHP'nin cumhurbaşkanı adayı bugün belli oluyor. Bütün Türkiye CHP'nin cumhurbaşkanı adayının kim olacağını merak ediyor. Partide ismi ön plana çıkan Muharrem İnce Biz hazırız mesajını verdi. İnce'nin seçim otobüsleri ve seçim programı bile hazır...

 

Ana muhalefet partisi, adayını bugün saat 10.00'da açıklayacak. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısına, partisinin adayıyla birlikte katılacak olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu bir konuşma yapacak.

 

CHP'nin cumhurbaşkanı seçim kampanya süreci de yine bugün başlıyor. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerine gönderilen yazıda, kampanya başlangıç yerinin 1. TBMM binasının önü olduğu belirtildi. 


CHP'nin cumhurbaşkanı adayının da katılımı ile burada basın açıklaması yapılarak, kampanya süreci resmen başlamış olacak. İşte saat saat yaşanan gelişmeler....

 

 CHP'de Muharrem İnce'nin adaylığı için grup kararı alındı.

 

MUHARREM İNCE FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILDI

 

Grup toplantısı sırasında adaylar arasında ismi konuşulan İlhan Kesici’nin “Muharrem İnce’yi tebrik ettim” demesiyle de CHP’nin adayının Yalova Milletvekili Muharrem İnce olduğu konuşulmaya başlandı. Muhharrem İnce’nin aday olduğu iddialarına ise yeni fotoğraflar eklendi.Muharrem İnce’nin yakınındaki çalışma ekibi yarın CHP’nin adayının açıklanacağı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’ndan fotoğraflar paylaşması dikkat çekti.

 

İNCE İNCE GELİYORUZ SLOGANI

 

Fotoğraflarda “Türkiye’m kazanacak” sloganının öne çıktığı görülürken, paylaşımın, “Salon hazır, biz hazırız, sen de hazır ol Türkiyem… İnce İnce geliyoruz” ifadeleriyle yapılması, Muharrem İnce’nin adaylığı iddialarını kuvvetlendirdi.

 

CHP'NİN SEÇİM OTOBÜSLERİ HAZIR

 

Muharrem İnce'nin ekibinin paylaştığı fotoğrafların yanı sıra Odatv, İnce için CHP'nin hazırlattığı otobüslerin fotoğraflarına ulaştı. CHP'nin otobüslerinde "Türkiye'ye güvence Muharrem İnce" sloganı yer aldı.

 

BUGÜN SAAT 10.00'DA AÇIKLANACAK

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da bugün saat 10’da düzenlenecek tören ile CHP’nin cumhurbaşkanı adayını açıklayacak.

 

POSTERLER HAZIR

 

CHP kulislerinde de İnce'den başka bir ismin telaffuz edilmemesi dikkat çekti. Muharrem İnce'nin posterleri sosyal medya üzerinden yayınlandı. Pankartların basıldığı matbaadan çekilen fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı.

 

İLK OLARAK HACI BAYRAM’DA CUMA NAMAZI KILACAK

 

İnce, bugün için programını da şimdiden yaptı. İnce, ismi açıklandıktan sonra cuma namazı için Hacıbayram Camisi’ne giderek burada cuma namazını kılacak. Burada namaz kıldıktan sonra cumhuriyetin temellerinin atıldığı 1. Meclis binasına yürüyecek olan İnce, ikinci günü ise memleketi Yalova’da geçirecek.

 

İLK MİTİNG YALOVA'DA

 

Yalova milletvekili olarak siyasette yer alan İnce, ilk mitingini de burada yapacak. İnce önce babasının mezarını ziyaret edip dua edecek daha sonra annesinin elin öpüp duasını alacak.

Editör: TE Bilisim