Başbakan Erdoğan, İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bayrak açıklamalarını sert bir dille eleştirdi. 

"BENDEKİ BAYRAK SEVGİSİNİN ZERRESİ YOK"

Erdoğan; Kılıçdaroğlu'nun "Bayrağı indiren Recep Tayyip Erdoğan'dır" suçlamasına yanıt verdi. "Bendeki bayrak sevgisinin zerresi Kılıçdaroğlu'nda olamaz" diyen Erdoğan, "Onların o bayrağı yüceltecek ve koruyacak kadar ne cesareti var ne de güçleri var" ifadelerini kullandı.

"BAYRAĞI BENİM İNDİRDİĞİMİ SÖYLEYECEK KADAR ALÇALIYOR"

Başbakan Erdoğan, şunları söyledi;

"Bendeki bayrak sevgisinin zerresi Kılıçdaroğlu'nda olamaz. Diyarbakır'daki bayrağı benim indirdiğimi söyleyecek kadar alçalıyor. 

"SİZ SİVAS'IN ÖTESİNE NEDEN GEÇEMEDİNİZ"

Bahçeli çıkmış diyor ki Genelkurmay başkanı istifa etsin diyor. Sen ne zaman Cumhurbaşkanı oldun? Siz Sivas'ın ötesine neden geçemediniz? Ey Bahçeli sen Hakkari'ye kaç defa gittin? Ey Kılıçdaroğlu bizim zorumuzla Hakkari'ye gittin. Malum partiyle anlaşma yaptın. Türk Bayrağı'nı sana yasakladılar. Mesele sadece bayrağı dalgalandırmak değildir. Çukurca'da teşkilatlarımız bombalandı. Tillo'da biz varız. Hiç gidemediğiniz yerlerde biz varız.

"NE CHP NE MHP BAYRAK AŞKIMIZI ÖLÇECEK KALİBREDE DEĞİLLER"

CHP milletvekilleri Lice'de ölen 2 kişinin cenazesine gittiler. Gelin bunları yaşatalım derseniz gelmezler. Ankara'da bayrak yakacaksın, Hakkari'de bayrak açmayacaksın. Diyarbakır'daki olayı provoke edeceksin. Ne CHP ne MHP bizim bayrak aşkımızı ölçecek kalibreye sahip değil. Hiç kimse merak etmesin. O saldırıyı yapan hainin de onun ipini tutan hainin de gereği yapılacak."

Editör: TE Bilisim