ŞEHRİVAN HABER - Geçtiğimiz aylarda uzun süre gündemi meşgul eden teşkilat değişimleri ile ilgili uzun bir aradan sonra kulisler yeniden hareketlendi. 

Geçtiğimiz haftadan bu yana ilçe konrgelerinin devam ettiği Van'da, il teşkilatı ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Daha önce ilçe başkanlıkları ile ilgili startı Özalp ve Saray ile veren AK Parti'de flaş bir karar ile tüm kongreler ertelenmişti.

Uzunca bir süre yola devam eden ilçe teşkilatları ile ilgili iki hafta önce yeniden süreç başlamış ve bir çok ilçenin kongresi yeniden başlamış ve tamamlanmıştı. Gözlerin ilçe kongrelerine çevrildiği bir süreçte bu kez il başkanı ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

 

PAZARTESİ İTİBARİYLE GÖREV DEĞİŞİMİ İDDİASI

Nerdeyse bir yılı aşkındır değişikliğin konuşulduğu Van'da il başkanlığının değişeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Van ile birlikte bir çok ilde il başkanlığı değişiminin gün içinde kulislerde hararetle konuşulmasının ardından konu akşam saatlerinde de sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

 

O HESAPTAN DUYRULDU!

İl başkanı Zahir Soğanda'nın alındığı ile ilgili iddialardan sonra bir mesaj da Ak Parti kulisleri ile ilgili bir çok bilgiyi paylaşan ANKARA KUŞU adlı hesaptan paylaşıldı. AK Parti kulislerindeki önemli bilgileri paylaşması ile tanınan hesaptan "Van, Mardin ve Diyarbakır il başkanlarımız değişti." açıklaması geldi. Pazartesi günü itibariyle değişimin başlayacağı konuşuluyor. Kulislerin bir diğer konusu ise olası değişimde kimin il başkanı olarak atanacağında.

Editör: TE Bilisim