ŞEHRİVAN ÖZEL - AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, bütçe görüşmeleri devam ederken TGRT'ye değerlendirmelerde bulundu.

Gündeme dair konuların konuşulduğu bir programa konuk olan Gülaçar, aynı kanalda geçtiğimiz günlerde Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necdet Takva ile ilgili iddialara da cevap verdi.

Cem Küçük'ün TGRT'de Takva'nın yazdığını iddia ettiği twitler üzerine bazı ithamlarda bulunması üzerine konuşan Gülaçar, o programda konuşulanlara cevap olarak Takva'yı savunan söylemlerde bulundu. 

 

CUMHURBAŞKANIMIZIN TAKDİRİYLE ADAY OLDU!

“Necdet Takva ile ilgili iddialar var, ithamlar var” şeklindeki sorusunu cevaplayan Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar: “Özellikle kanalınızdan bu sorunun gelmesi memnuniyet verici. Çünkü bu değerlendirme geçen günlerde sizin kanalınızdan yapılmıştı. Şimdi Necdet Takva bizim iki dönemdir Van Ticaret ve Sanayi Başkanlığı yapan bir arkadışımız. Van halkı adayını iyi tanıyor. İyi biliyor. Çok başarılı bir başkandır. İki dönemdir oda başkanlığı yapıyor, bir çok bakanlıklar özellikle de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nezdindeki çalışmalarda proje üreten, ön açan bir isim oldu. Biz Cumhurbaşkanımızın taktiriyle adayımızı ilan ettik.

 

HEPSİ İFTİRA VE MESNETSİZ SUÇLAMALARDIR

"Dolayısıyla halkımız da şunu bilsin, özellikle trol hesaplardan adayımıza yönelik mesajlar, iftiralar, mesnetsiz suçlamalar tamamıyla ön alma hesabıdır. Adayımızın ismi çıktığından itibaren karşılığı itibariyle toplumsal bir mutabakat şeklinde de destek aldı. Biz de inşallah 31 Mart’da ilçelerimizin tamamını da alarak, büyükşehir adayımızla birlikte bu işi göğüsleyeceğimize inanıyor ve güveniyoruz.”

 

İŞTE O PROGRAMIN TAMAMI

Editör: TE Bilisim