Yerel seçimlerin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen seçim mağlubiyeti gündemi işgal etmeye devam ediyor. Türkiye'nin bir çok ilinde seçimi kaybeden teşkilatlar bir bir istifa ettirilirken Ak Parti'de ise halen sessiz bekleyiş sürüyor. Bu bekleyiş sürerken ortaya atılan iddia bomba etkisi yarattı. Oda TV'nin iddiasına göre Aras ve Osman Gülaçar seçim tartışması yaparken yumruk yumruğa birbirlerine girdi.

SEÇİMİ 'SEN KAYBETTİRDİN' KAVGASI!

Oda TV'nin haberine göre seçim mağlubiyeti üzerine tartışan AK Parti İl Başkanı Aras ve Büyükşehir adayı Osman Nuri Gülaçar birbirlerine girdi. Haberde yaşanan kavga ile ilgili şu ayrıntılara yer verildi;

Van'da yerel seçimleri BDP adayı Avukat Bekir Kaya ve eşbaşkan Hatice Çoban'ın kazanması üzerine AKP Van teşkilatı içinde tartışmalar başladı. AKP Van İl Başkanı Abdullah Aras ve Van Belediye Başkan adayı Osman Nuri Gülaçar arasında dün yumrukların konuştuğu bir kavga yaşandı. Osman Nuri Gülaçar'ın; İl Başkanı Aras'a "seçimi bize sen kaybettirdin" demesi üzerine Aras'tan "siz çalışmadınız, çünkü beni istemiyordunuz" şeklinde bir karşılık geldi. Belediye Başkan adayı Gülaçar; bu konuşmanın ardından Abdullah Aras'ın üzerine yürüdü ve yumruklaştılar.

Editör: TE Bilisim