AK Parti’nin kurucu kadroları arasında yer alan ve 13 yıl boyunca önemli görevlerde bulunan Hüseyin Çelik’le ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Son olarak partide Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan, ancak Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanlığa seçildiği olağanüstü kongrede bu görevden ayrılarak “Genel Başkan Danışmanlığı” görevine getirilmişti. Bu tarihten sonra pek göz önünde olmayan Hüseyin Çelik’in “ Ankara ’ya küstüğü ve Haymana’daki çiftlik evine yerleştiği iddia edildi.

Taraf gazetesinden Hüseyin Özay’ın haberine göre Çelik, AKP’deki ‘küskünlerin’ de yeni adresi oldu. Çelik’in kendisini ziyaret eden partililere “Bir süre bekleyeceğini” söylediği iddia edilen haberde, hükümete yakınlığıyla bilinen Star ve Yeni Şafak gazetelerinden iki yazarın da çiftliği ziyaret ettiği öne sürüldü.

KOLTUĞUNU BEŞİR ATALAY’A BIRAKMIŞTI

Hüseyin Çelik, Davutoğlu’nun genel başkanlığa seçilmesinin ardından, medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini Beşir Atalay’a devretmişti. Taraf gazetesinde yer alan habere göre, görevi bıraktıktan sonra Ankara’nın Haymana ilçesinde bulunan çiftlik evinde kalmaya başlayan Hüseyin Çelik, ‘küskünlüğünü’ gizlemiyor ve rahatsızlıklarını dile getirdiği ziyaretçilerine ‘bir süre dinleneceğini ve bazı görüşmelerin ardından yol haritasını çizeceğini’ söylüyor.

Editör: TE Bilisim