Geçtiğimiz hafta il başkanlığına Av. Zahir Soğanda’nın atanmasından sonra ataması gerçekleştirilen ilçe başkanlıkları için il teşkilatında bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda önce il başkanı ve milletvekilleri değerlendirmelerini yaparken ardından da ilçe başkanlıklarına atanan isimler tek tek kürsüye çağrılarak tanıtıldı. Yeni başkanlar kısa bir konuşma katılımcıları selamladı.

Tanıtım toplantısında sırasıyla çıkan yeni ilçe başkanları şu ifadelere yer verdi:

Rasim Aslan-İpekyolu:

Bu güzel ayda ve mutlu günde Ak Parti İl Teşkilatı’nın çeşitli mertebelerinde bulunan tüm kardeşlerimi ve sayın milletvekillerimi en içten duygularımla selamlıyorum. Biz sadece ve sadece halkımız görev yapmaya geldik. Bütün düşüncemiz ve bütün inancımız bu kutsal ayda halkımızın ve genel merkezimizin bizlere vermiş olduğu bu görevi layıkıyla yerine getirmektir. Bunu dışında bir düşüncemiz de olmayacaktır. İslam Coğrafyası’nda akan kanlardan dolayı hepimiz bir hüzün içerisindeyiz. Biz dualarımız ile o kardeşlerimizin yanında olmalıyız. İnşallah zafer inananların olacaktır.

Tahsin Babur-Çatak:

Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Çatak ilçe başkanlığı görevine atandığımdan dolayı başta milletvekillerime ve genel merkezime teşekkür ediyorum. Umarım mahcup olmayız. Görevimizin hakkını veririz. Bizleri bugün karşılayan siz değerli konuklarımıza da teşekkür ediyorum.

Adnan Aydın-Erciş:

Sayın milletvekillerim, belediye başkanım ve ilçe başkanlarım hepinizi saygı ile selamlıyorum. Erciş İlçe Başkanlığı’na getirildim Allah bizi sizlere karşı mahcup etmesin. Hepinize saygılarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum.

Halis Bayramoğlu-Edremit:

Sayın vekillerim, sayın il başkanım, kadın kolları başkanım, büyükşehir belediye meclis üyelerimiz ve çok değerli konuklar, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Ramazan Ayı hepimize hayırlar getirir inşallah. Böyle kutsal ve zor bir göreve getirilmiş olmam gerçekten mutluluk veriyor. Bu göreve gelmem için beni destekleyen kardeşlerim güveni boşa gitmeyecek. AK Parti adına verilecek her oy namustur onu bu bilinç ile koruyacağımızdan emin olabilirsiniz.

İsmet Mihirci-Başkale:

Öncelikle katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Beni bu göreve genel merkezimiz layık gördü. İnşallah bende bu görevde kaldığım sürece hiçbir şekilde ve hiçbir anlamda mahcup olmam. Hepinize saygılarımı sunuyorum.

Halit Toktaş-Gürpınar:

Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizleri bugünde yalnız bırakmadığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Verdiğiniz destekler bizleri bu noktaya ulaştırdı. Bu desteklerin karşılığını vereceğimizden emin olabilirsiniz. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum.

İbrahim Vanlı-Muradiye:

1974 Muradiye doğumluyum. Öğretmen Lisesi mezunuyum. Evli ve 5 çocuk babasıyım. Yeni oluşumun AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalılarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnşallah görevimizin hakkını vereceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum.

Cumali Sabırlı-Bahçesaray:

1983 doğumluyum evli ve bir çocuk babasıyım. 2002 yılında ilçe başkanlığına aday oldum. 2009 yılında gençlik kolları başkanı olarak göreve başladım. Son olarak genel merkezimiz bizi bu göreve layık gördü. Umarım görevimizin hakkını vererek mahcup olmayız.

Mehmet Şerif Çevik-Saray:

Değerli dava arkadaşlarım. Bu teşkilat kurulduğu günden bu yana görev alıyorum. Çeşitli görevler aldım. Aldığım her görevden ayrı bir haz ve mutluluk duydum. Çünkü bu partinin tek amacı millete hizmettir. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.

Fevzi Akbalık-Çaldıran:

Sayın vekillerim, il başkanım ve teşkilatımızın değerli mensupları hepinizi saygı sevgi ve muhabbet ile selamlıyorum. Görevimizde olduğumuz sürece elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyorum.

Mehmet Şirin Ataş-Özalp:

Değerli vekillerim, il başkanım ve kıymetli konuklar hepinizi saygı ile selamlıyorum. Ben bir yıllık ilçe başkanlığı görevimde çok büyük zorluklar çektim. İstifamı Yahya Akman’a sundum. Sonraki dönemde Ankara’dan çağrıldım. Oradan bana kimse Mehmet Şirin Ataş’ın referansı olamaz denildi. Tek referans Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dır denilerek tekrar görevim başına geçtim.

Editör: TE Bilisim