Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van’a geleceği haberine ilişkin CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu’dan açıklama geldi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti ana kademesinin Van’a geleceği haberini doğrulayan CHP Van İl Başkanı Kurukcu, tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydetti. Kurukcu yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi: “Pazar günü Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Konferans salonunda gerçekleşecek toplantıya; Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere MYK üyeleri, Milletvekilleri, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi CHP İl başkanları ve yine Doğu ve Güneydoğu bölgesinin sivil toplum örgütleri katılacaktır.”

 

KURUKCU: NE İLK NE DE SON OLACAK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Van ziyaretinin önemli olduğunu vurgulayan Kurukcu, “Ülkenin özellikle de bölgenin zor günler geçirdiği böylesi bir dönemde sayın genel başkanımızın Van ziyareti büyük önem arz etmektedir. Bu ziyaretlerin devamı da olacaktır. Van’da gerçekleşecek toplantı da başta bölge sorunları olmak üzere ağırlıklı olarak Van sorunları üzerine durum değerlendirilmesi yapılacaktır. Sorunların çözümüne ilişkin yol haritaları belirlenecek ve Van için ne yapabiliriz sorularının yanıtları aranmaya çalışılacaktır. Toplantıya Van’ın sivil toplum örgüt liderleri ve kanaat önderleri de davet edilecektir.” Dedi.

 

Kurukcu yaptığı açıklamada son olarak şunları kaydetti: “Her defasında altını çizerek belirttiğimiz bir husus var; O da söz konusu Van ve sorunları olduğunda tereddütsüz adım atacağımızdır. Sorumluluktan kaçmayacağız ve Van için birlik olacağız.”

Editör: TE Bilisim