ŞEHRİVAN ÖZEL - Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, seçim çalışmaları kapsamında yine sıradışı bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor.

Alışılmışın dışında bir siyasetçi profili çizen, gerek seçim çalışması gerekse de sosyal medyadaki paylaşımları ile adından söz ettiren bir isim olan Takva, yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Sosyal medyada özellikle de farklı parti seçmenleri ile girdiği diyaloglarla dikkat çeken Takva, kendisine muhalefet eden kesimlerle bir buluşma gerçekleştireceğini duyurdu.

Kendisini sosyal medyada sıkça eleştiren kesimlere, bu eleştiriler üzerinden davet yapan Takva, Pazar günü kendisini eleştiren kesimlerle çayda buluşma teklifi yatı.

TÜM TUTKULU MUHALİFLERİMİ ÇAYA BEKLİYORUM!

Takva, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda o buluşma için şu ifadelere yer verdi: "Şahsıma muhalif tüm arkadaşları, yalan konuşuyor diyenleri, bu işi yapamaz diyenleri, halka ihanet etti diyenleri, omurgasız diyenleri, satıcı diyenleri, para/menfaat peşinde koşuyor diyenleri, ittifak adayısın diyenleri ve diğer tüm yakıştırmalarda bulunanları davet ediyorum. Hasılı tutkulu tüm muhaliflerimi, Pazar günü saat 13:00’de Joy Cafe’de yemeğe/çaya bekliyorum. Samimiyetle, yalnız olarak sizleri bekliyor olacağım. Sizin için bir hizmet daha." 

Editör: TE Bilisim