ŞEHRİVAN HABER: 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.



Seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Eminpaşa Mahallesi'ni ziyaret eden Ak Parti Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, burada yüzlerce partili ve mahalleli tarafından coşkuyla karşılandı. Say, Eminpaşa Mahallesi'nde kadın kolları tarafından düzenlenen aşure gününde yüzlerce kişinin elini sıkarak, aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

“EDREMİT HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALACAK”


Eminpaşa halkına hitap eden Say, “Edremit hak ettiği hizmeti alacak” diyerek iktidarın gücünün ilçeye taşınacağı sözünü verdi. Say, "Halkımıza yeni Edremit’i ve yeni Eminpaşa’yı anlatıyoruz. Biz hep birlikte Eminpaşa’yız Edremit’iz Van’ız birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz. Bu büyük coşku yeni Edremit’in müjdecisidir. Eminpaşa bugün yine çok güzeldi" dedi.


 

"HALKA HİZMET HAKK'A HİZMET DÜSTURUYLA ÇALIŞARAK HALKIMIZA LAYIK OLMAK"


Eminpaşa Mahallesi'nde düzenlenen program sonrası vatandaşlarla sohbet eden Say, "Edremit halkına hizmet etmeye ve bu yolda ömür tüketmeye değer. Edremit'in öz evladı olarak bunu bir vefa ve boyun borcu olarak görüyoruz. Bu anlamda tek istediğimiz halkımızın bizden beklentilerine cevap vermek ve hizmet etmek olduğunu ifade ederek, "Halka hizmet Hakk'a hizmet düsturuyla çalışarak halkımıza layık olmak" dedi.

SAY: HALKIMIZA ŞİMDİ NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRECEĞİZ
 

Halkın beklentileri doğrultusunda projelerinin Lansmanını hafta sonu gerçekleştirdiklerini belirten, Say, “Halkımıza şimdi ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Bize destek olan ve her platformda yanımızda olan değerli halkımızın teveccühüne layık olabilmek" dedi.

Editör: TE Bilisim