Saadet Partisi'nin 'SAADET PARTİSİ VAN İÇİN SORUYOR' adı ile gerçekleştirdiği ve sürekli olarak cevapsız kalan soruları yönelttiği toplantıları sürüyor. Her haftasonu düzenlenen toplantıda önemli sorunlar dile getirilip muhataplarına soru sorulmaya devam ederken bu hafta da Van'ın 3 önemli konusu dile getirildi.

Saadet Partisi'nde gerçekleşen toplantıda açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Saadet Partisi Van il başkanlığı olarak hemşerilerimizin ilimizle alakalı sıklıkla sorduğu soruları bu haftada sormaya devam ediyoruz. Bu haftaki gündemimizde yine merak edilen, İktidar Milletvekillerinin ve Büyükşehir Belediyesinin cevaplandırmasını beklediğimiz sorular mevcuttur.

 

BELEDİYEYE SORDULAR...

1- İlimize karayolu ile gelen birçok ziyaretçilerimizin ilk karşılaştığı şehirlerarası otobüs terminalidir. Terminal kentimize ne kadar 

yakışmaktadır? İlimize yakışır şekilde yeni bir terminal binası yapmayı planlanıyor mu?

2- İlimize ilk defa gelen birçok ziyaretçi Havaalanı terminal binası ve çevresiyle karşılaşmaktadır. Bir türlü bitmeyen havalanın genişletme ve çevre düzenlemesi büyük sıkıntı teşkil etmektedir.  Bu konuda herhangi bir çalışmanız söz konusu mudur değil midir?

3-  Van Şehir Stadının deprem sonrası yapılan güçlendirmesi ne kadar sağlıklıdır? Büyükşehir olan ilimize bu stat ne kadar 

yakışmaktadır? İlimize yakışan yeni bir stat yapılması söz konusu mudur? Hükümet yetkililerinden ve Belediye yetkililerinden bu sorulara bir  cevap bekliyoruz.

Editör: TE Bilisim