ŞEHRİVAN ÖZEL: ERDAL ERBAŞ - Ak Parti Van’da milletvekilliği aday adaylığı bavşurusu almaya devam ediyor. Her gün yeni isimlerin Temsiliyet için adaylık başvurusu yaptığı süreçte gençlik de yeni süreçte adından sıkça söz ettiriyor. Bu anlamda “Siyaset gençleşiyor, Türkiye büyüyor” şiarıyla yola çıkan isimlerden birisi de hem AK Parti’de hem de Sivil Toplum Örgütleri’nde tecrübesi bol olan Sıracattin Ünlü. Genç yaşına bolca deneyim sığdıran Ünlü hem siyasette hem de kent meselelerinde önemli noktaların altını çiziyor.

 

Ak Parti’nin Van’daki genç adaylarından Sıracattin Ünlü, Ak Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından gazeteniz Şehrivan’ı ziyaret etti. Aday adaylığı sürecine ve kente dair önemli tespitlerini Şehrivan’a aracılığı ile paylaşan Ünlü, “Biz Van’ın derdi ile dertlenen gençler adına bu yola çıktık” diyerek Van’ın sorunlarını mecliste güçlü bir şekilde dillendirmenin ve çözüm almanın vakti geldiğinin altını çizdi.

 

 

DAHA İYİ BİR VAN İÇİN...

 

Ziyaretinde özellikle Van’ın önemli sorunlarının altını çizen Ünlü, “Ben uzun yıllardan bu yana iş dünyasının içinde bulunan, büyük zorluklara rağmen ayakta durmaya çalışan ve yine memleketime yatırım yapan bir Van sevdalısıyım. Kimsenin durmadığı zamanlarda Van’da kalma mücadelesi verdim. Kazandığımı bu topraklara yatırdım. Ve bu benim boynumun da borcudur. Fakat Ak Parti gibi büyük bir parti ve güçlü bir iktidar döneminde maalesef biz çok önemli hizmetlerden geri kaldık. Bugün Van’ın Çevre Yolu olsun, imar sorunu olsun, içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar olsun güçlü bir Temsiliyet ile çözülebilecek şeyler. Bizim bunlar üzerine kafa yormamız, bu sorunları tartışmamız gerek. Biz Daha iyi bir Van için üzerimize düşen sorumlulukları Vanlılar olarak yaparsak hizmetin de çözümün de parçası olabiliriz.” Dedi.

 

 

AJANDAMIZ HAZIR!

 

Ben MÜSİAD gibi önemli bir STK’da görev yapıyorum. Bu anlamda ha keza siyasi tecrübem de oldukça fazla. Ak Parti’de teşkilatlarda görev alıp seçim süreçlerinde partim adına çalışmalar yaptım. Bu yüzden partimi evim gibi görüyorum. Kapısını gönül rahatlığı çalıp kapısından girdiğim partimle de tüm bu tecrübelerimi birleştirip kentime hizmet etmek istiyorum. Çünkü bizler özellikle de iş dünyasındaki isimler siyaset ve hizmet arasındaki ilişkinin güçlü olmasına inanıyoruz. Bu kentin ekonomik sorunlarını çok iyi biliyoruz. Biz nerede olursa olsun bu kentin sorunları sorulduğunda, bir yerlere sormadan sorunu da çözümü de elhamdülillah ortaya koymaya hazırız. Şans verilmesi halinde Van iş dünyasının da dile getirdiği tüm talepler bizim ajandamızda olacak.” Dedi.

Editör: TE Bilisim