TFF 2. Ligde Vanspor şampiyonluk umutları sürdürürken dün oynan Ankaraspor- Nazilli Belediyespor karşılaşmasında skandal bir iddia ortaya atıldı. Play-off ve düşme hattını yakından ilgilendiren maçta tek bir şut dahi atılmazken iki takımın 0-0 sonuç ile biri ligde kalırken diğer takım ise play-off turuna kalmayı garantiledi. Maç ile ilgili şike yapıldı iddiası futbol gündemine bomba gibi düşerken konu ile ilgili açıklama ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'dan açıklama geldi.

ŞİKE İDDİASI ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

TFF 2 Lig Beyaz Grupta 37 hafta maçları dün oynanan maçlarla devam etti. Dün oynanan Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında bilerek şut çekilmediği iddia edilirken konuyla ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'dan flaş açıklama geldi.

Carlo Ancelotti'den Arda Güler için flaş sözler! Carlo Ancelotti'den Arda Güler için flaş sözler!

"MAÇIN MUTLAKA İNCELEMEYE ALINMASI GEREKİYOR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz olaya dahil olup, "Bugün 2.Lig Beyaz Grup'ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor. Konunun takipçisi olacağım!"ifadelerine yer verdi.

Maçın berabere bitmesi sayesinde;

Ankaraspor play-off oynamayı garantiledi

Nazilli Belediyespor ligde kalmayı garantiledi

Zonguldak Kömürspor küme düştü

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER