SON DAKİKAKahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin üzerinden 1 ay geçerken deprem bölgesi beşik gibi sallanmaya devam ediyor. Deprem bölgesinde12 binin üzerinde artçı deprem meydana gelirken Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri ve Tekirdağ'da şiddetli depremler meydana gelmeye devam ediyor.

KAYSERİ’DE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

AFAD verilerine göre saat 14.47'de merkez üssü Kayseri İncesu olan olan 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yaklaşık 12.08 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Büyüklük:4.7 (Mw)
Yer:İncesu (Kayseri)
Tarih:2023-03-07
Saat:14:47:27 TSİ
Enlem:38.704 N
Boylam:35.269 E
Derinlik:12.8 km
Detay:https://t.co/GMm5GMSytO@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi

KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREMLER DEVAM EDİYOR

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin yaklaşık 7.52 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Kahramanmaraş'ta da yeni bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünün 4.4 olduğunu duyurdu. Öte yandan Marmara Denizinde de saat 11:36'da merkez üssü Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi açıkları olan 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin üzerinden 1 ay geçerken bölgede yeni bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünün 4.4 olduğunu duyurdu. Saat 12.40'ta meydana gelen depremin merkez üssü Onikişubat ilçesi olarak açıklandı. Depremin yaklaşık 7,52 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

MARMARA'DA DA DEPREM!

Öte yandan Marmara'da da bir deprem meydana geldi. AFAD'dan alınan bilgiye göre deprem Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinin 21.16 km açıklarında gerçekleşti. Depremin büyüklüğü 3.6 olarak açıklanırken derinliği 8.63 km olarak kaydedildi.

TBMM’den X’e sert çağrı: Ya Türkiye'ye geleceksiniz ya da sonuçlarına katlanacaksınız TBMM’den X’e sert çağrı: Ya Türkiye'ye geleceksiniz ya da sonuçlarına katlanacaksınız

Editör: TE Bilisim