Fenerbahçe transfer döneminin başından bu yana gündemde olan Luiz Gustavo için yeni bir sefere çıktı. Ancak bu seferin diğerlerinden farkı başkan Ali Koç'un direkt devreye girmesi.

Marsilya'ya uçtu


Fenerbahçe'nin Audi Cup'ta oynayacağı maçları izlemek için Almanya'ya gidecek olan Ali Koç, dev turnuva öncesinde Brezilyalı yıldızın transferini bizzat bitirmek için Marsilya'ya uçtu.  

9 milyon euro isteniyor


Ali Koç'un duruma bizzat müdahil olduğu ve 9 milyon Euro isteyen Marsilya kulübü başkanı Jacques-Henri Eyraud ile görüşme gerçekleştirerek fiyatı 5-6 milyon euro bandına çekmek.


Taraftar sevinçten çılgına döndü


Ali Koç'un Brezilyalı oyuncunun transferini bitirmek için Fransa'ya uçması Twitter'da gündem oldu. Luiz Gustova ismi TT listesine girerken Fenerbahçeli taraftarlar 'Come to Fenerbahçe' şeklinde çağrı yaparak Brezilyalı futbolcunun sarı-lacivertli formayı giymesini istiyor.


Ali Koç transfer müjdesi vermişti


Hafta sonu Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen Fenerbahçe’nin Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Ali Koç, şu ifadeleri kullanmıştı; ''Transferlerimiz bitmemiştir. Bir 6 numara, iki stoper ve bir forvet alacağız. Ama içinde bulunduğumuz durum nedeniyle parayı basıp alamıyorsun. Bu zamana kadar yaptığımız 7 transfer doğru istikamettedir. Transferlerimiz bitmemiştir. Bir 6 numara, iki stoper ve bir forvet alacağız. Ama içinde bulunduğumuz durum nedeniyle parayı basıp alamıyorsun. Dışarıdan atıp tutmak kolay.''

Editör: TE Bilisim