Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, son dönemdeki hakem kararlarıyla ilgili olarak Ülker Stadyumu 1907 Tribünü'nde konuşuyor.

Ali Koç'un açıklamaları;

Pek çok takımın onlarca maçında hakem hataları yaşanıyor. Bizim burada olma sebebimiz ise çok daha derindir. Burada olmaktan dolayı da çok mutsuz ve üzgünüm. Biz burada sezonun ilk yarısında aldığımız sonuçlara kılıf arama amacında değiliz. Zaten bunun sorumluluğunun bizler olduğunu hep söyledik. 1-2 hakem hatası ya da verilen, verilmeyen bir kart değildir. Taraftarımızın isteğinden dolayı da değildir. Biz günü kurtarmak için konuşan insanlardan değiliz.

Resmin bütününe baktığımız zaman Fenerbahçe'ye son 4 hafta da sistematik bir müdahale var.

Tam çok da iyi bir dönem yaşamışken oluyor bunlar. İyi bir transfer dönemi geçirmişken... Eş zamanlı bir şekilde hakemler muhakeme yeteneklerini kaybettiler. Bunun olması imkansız olduğu için biz de kasıtlı olduğunu düşünüyor ve ilerleyen haftalar için kaygılanıyoruz.

Biz durup dururken ortalığı yangın yerine çevirmedik. Bursaspor maçında son dakikalarda yediğimiz golün iptal edilmesi gerektiğini tüm otoriteler söyledi. Maç sonu bir reaksiyon vermedik. Malatyaspor maçında mixed-zone bölümünde hakem hatalarına değindik. Kazanmamıza rağmen...

Editör: TE Bilisim