Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. hafta karşılaşmasında Atatürk Olimpiyat Stası'nda Galatasaray ile Elazığspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk etkili pozisyonunda 24. dakikada Drogba'nın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Eboue'nin çaprazdan vuruşu az farkla yandan auta gitti. 26. dakikada Drogba ceza sahası dışından vurdu ancak top savunmadan geri geldi. Dönen topa Sabri gelişine yerden vuruyor ancak kaleci Zülküf gole izin vermedi. 34. dakikada bus efer gole çok yaklaşan taraf Elazığspor oldu. Youssouf Hadji sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez vuruşunda Ufuk Ceylan golü engelledi.

5 dakikada 2 gol

38. dakikada Emre Çolak'ın ceza sahasına açtığı ortaya yükselen Ceyhun Gülselam kafa vuruşu ile attığı golle Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. 43. dakikada ceza sahası içine giren Umut Bulut'un açtığı ortaya kafa vuruşu yapan Drobga fileleri havalandırarak skoru 2-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın 85. dakikasında Sabri'nin ceza sahası dışından sert vuruşunda yere çarpan top kaleci Zülküf'ü yanıltarak ağlarla buluşunca Galatasaray skoru 3-0'a getirdi ve maç bu skrola sona erdi. Bu skorun ardından Ziraat Türkiye Kupası B Grubun'da Galatasaray puanını 7'e yükseltirken, Elazığspor 5 puanda kaldı.

Editör: TE Bilisim