Kahvaltı salonunda düzenlenen programa futbolcuların yanı sıra Teknik Direktör Tarık Daşgün, Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Oruç ve Eşref Ukay katıldı. Lider Sakaryaspor’u hafta sonu 2-0 yenen Vansporlu futbolcular, burada hem kahvaltı yaptılar hem de sohbet ederek moral depoladılar. Burada bir açıklamada bulunan Van Kahvaltıcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda iş yeri sahibi Ahmet Cintan, Vansporlu futbolcuları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Yıllardır Vanspor’u bu mekânda ağırlamayı hayal ediyordum. Ancak bir türlü nasip olmuyordu. Bu nedenle bugün futbolcularımızı ağırlamaktan şeref duyuyorum. Ayrıca Vanspor kötü bir sezon geçiriyor. Bu zor dönemlerinde yanında olmak hem de zorlu Bergama Belediyespor maçı öncesi moral olması amacıyla böyle bir kahvaltı düzenledik. Bu nedenle bir araya gelmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Gün Vanspor’a destek çıkma günüdür. Futbolcularımıza, yönetimimize sonuna kadar güveniyorum. Bu takım en az play-off oynar diye düşünüyorum. Bunu da lider Sakaryaspor’u yenerek gösterdik” dedi.

Vanspor Futbol Şube Sorumlusu Yavuz Oruç ise, işletme sahibi Cintan’a kahvaltı için teşekkür ederek, “Bu güzel mekanda işletme sahibi aracılığı ile bir araya gelmenin heyecanını yaşadık. Bergama Belediyespor maçı öncesi büyük moral oldu. Bu, taraftarlarımızın, sevenlerimizin ve Van halkının bizi yalnız bırakmadığının bir göstergesidir” diye belirtti.
Vanspor’un iyi yerlere geleceğini ifade eden Oruç, “Vanspor’un çok iyi bir kadrosu var. Ama sezon başından beri bir türlü bunu sahaya yansıtamamıştık. Ancak Vanspor, kötü gidişatını lider Sakaryaspor’u 2-0 yenerek gösterdi. Ayrıca ciddi bir taraftar desteğimiz var. Bu bizi mutlu ediyor. Futbolcularımızı oyuna motive ediyor. Bu nedenle taraftarlarımıza ve bizi maç öncesi kahvaltıda bir araya getiren Ahmet Cintan’a teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim