Yeni sezon için kadrosunu Mario Gomez, Tosic, Beck, Rhodolfo, Quaresma gibi oyuncularla güçlendiren Beşiktaş, yeni transferleri için toplu imza töreni düzenledi. İmza töreni sonrası Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan transfer ve stat konuları hakkında açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar:

 

ÇOK İYİ OYUNCULAR TRANSFER ETTİK

"Yoğun bir transfer dönemi geçirdik. Zor bir dönemdi. Transferi hızlı yapmamız gibi bir algı vardı fakat ben ve arkadaşlarım tüm bunlardan kendimizi soyutlayarak bize katkı sağlayacak oyuncularla anlaşma yaptık. Beşiktaş'ta sacece al dönemi değil, sat dönemi de olacaktır. İki tane oyuncumuzdan mali gelir elde ettik. Çok iyi oyuncular transfer ettik. Dönem dönem gel-gitler yaşadık. Sorumluluk alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Doğru bir stratejiyle iyi işler yaptık. Artık bundan sonra saha içi performansa bağlı."

 

MAÇLARIMIZI OLİMPİYAT STADI'NDA OYNAYACAĞIZ

"Kombine satışlarından memnun değilim. 2.500 civarı kombine sattık. Geçen sezon ile de birlikte 12 bin civarı geliyor. Toplamda 15 bini buluyor. Bundan da memnun olmak mümkün değil. Taraftarlardan da söylemsel değil icraatsal tavır bekliyoruz. Vodafone Arena'nın inşaatı bitene kadar iç saha maçlarımızı Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Stadın zemini tekrar yapıldı ve çok düzgün bir vaziyete geldi."

 

HAYIRLISI DEMEK LAZIM

"Vodafone Arena'ya ne zaman geçeceğimiz merak ediliyor. Biliyorsunuz talihsiz bir kaza geçirdik. Hayırlısı demek lazım. Bazı şeyleri de çok zorlamamak lazım. Ben çok zorladım. Demekki zorlamamak lazım. Allah genç kardeşlerimize şifa versin. En kısa zamanda stadımıza gitmek istiyoruz."

Editör: TE Bilisim