Beşiktaş'ta gelecek sezonun teknik direktörü için görüşmeler devam ederken, listede yer alan Mircea Lucescu ve Sergen Yalçın için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sezonun teknik direktör sorununu Mircea Lucescu ve Sergen Yalçın formülü ile çözdü.

Beşiktaş - Başakşehir maçını tribünden izleyen Mircea Lucescu'nun Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı ve Aytemiz Alanyaspor'da görevini sürdüren Sergen Yalçın'ın yardımcılık konusunda ikna edildiği belirtildi.

TAYFUR HAVUTÇU GERİ DÖNÜYOR

Rumen teknik direktörün Türkiye A Milli Takımı'ndaki yardımcısı Tayfur Havutçu'nun da Beşiktaş teknik ekibine dahil olacağı, halihazırda Şenol Güneş'in yardımcısı olan Guti hakkında ise henüz karar verilmediği ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin Sergen Yalçın ve Mircea Lucescu planı konusunda Fikret Orman'ı desteklediği öğrenildi. 

GUTİ NELER DEMİŞTİ?

İspanyol basınından Marca'ya özel röportaj veren Guti, "Tabii ki geri dönmeyi düşünüyorum ama Real Madrid'e dönmeden önce gelişmeye devam etmeliyim. Gelecek sezon teknik direktör olmak istiyorum. Birinci hedefim bu ama nerede olacağımı bilmiyorum. Beşiktaş'ta mutluyum. Beşiktaş, Türkiye'de tüm şampiyonluklar için mücadele eden bir kulüp. Süper Lig'de yarışmak kolay değil. İşler iyi gitmezse durum karmaşıklaşıyor." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim