Slaven Bilic; Sarıyer, Tottenham ve Gaziantep maçlarında alkışları toplayan Atınç Nukan'a güvenoyu verdi. Savunmanın ortasına yabancı takviyesi yapma planını rafa kaldıran Bilic'in, siyah-beyazlı yönetimden sadece sağ bek isteyeceği belirlendi.
Sarıyer, Tottenham ve Gaziantepspor karşısında oynadığı başarılı futbolla alkışları toplayan Beşiktaş'ın genç stoperi Atınç Nukan, Teknik Direktör Slaven Bilic'in transfer planlarını değiştirdi.

Hırvat hoca, 21 yaşındaki oyuncunun hızla yükselen performansı nedeniyle devre arasında stoper transferi yapmaktan vazgeçti. Savunmanın ortasına takviye yapma planını rafa kaldıran siyah-beyazlı teknik adamın önümüzdeki günlerde yöneticilerle görüşerek genç Atınç'ın ele geçirdiği şansları iyi kullanmasından dolayı sadece sağ bek transferi istediğini söyleyeceği belirlendi.
SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Sezon başındaki performansı nedeniyle yerli stoper transferini engelleyen ve şimdi de yabancı stoper girişimlerini rafa kaldırttan Atınç Nukan için siyah-beyazlı yönetim de bazı hazırlıklar içerisine girecek.
Başarılı performansını sürdürmesi halinde Atınç'ın 2016'da bitecek sözleşmesini uzatacak olan siyah-beyazlılar, yetenekli futbolcunun yıllık ücretini de artırmayı planlıyor.

Genç stoperin yıllık ücretinin Kolombiyalı stoper Pedro Franco'nun aldığı paraya çıkarılmasının düşünüldüğü ifade edildi.
SAMET AYBABA:"AVANTAJLARI VAR"

Samet Aybaba eski öğrencisi 1.96'lık Atınç Nukan'ın önemli avantajlara sahip olduğuna dikkat çekti. Deneyimli teknik adam, "Atınç uzun boyu ve yeteneğiyle stoper bölgesi için çok avantajlı bir durumda. Gaziantepspor maçında oynadığı futbolla göz doldurdu ama bu seviyede kalırsa yetersiz olur. Daha çok çalışmalı ve daha çok istemeli. Önünde aşama kaydetmesi için çok zaman var bu şansı iyi değerlendirmeli" diye konuştu.
MUSTAFA DENİZLİ:"DAHA YOLUN BAŞINDA"

Beşiktaş'ın eski teknik patronu Mustafa Denizli, Atınç Nukan'ı tartıya çıkardı. Kartal'ı 2008-09 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Denizli, "Atınç kendisine formayı verdiğim ilk günden beri önemli gelişmeler göstermiş. Gaziantepspor maçında iyi oynadı ama Atınç henüz yolun başında. Burada medyaya çok büyük görev düşüyor. Kariyerinin başlamadan bitmemesi lazım. Bu nedenle Atınç'ın da kendine çok dikkat etmesi gerekli. Oynadıkça gelişme gösterecektir. Sürekli oynayabilmesi için hem medya, hem de Atınç bazı şeylere dikkat etmeli" dedi.
16 YAŞINDA A TAKIMDA FORMA GİYDİ

Küçükçekmecespor'dan 2006 yılında Beşiktaş'a gelen Atınç Nukan, profesyonel sözleşme imzaladığı 22 Nisan 2010'a kadar altyapılarda top koşturdu. 20 Temmuz 1993 doğumlu olan Atınç'a, A takımda ilk kez teknik direktör Mustafa Denizli şans verdi.
Denizli, Beşiktaş'ın 7 Mayıs 2010 tarihinde kendi sahasında Manisaspor'u 2-0 yendiği Süper Lig maçında 16 yaşında olan Atınç'ı 46. dakikada Rıdvan Şimşek'in yerine sahaya sürmüştü. 2010-11'de 3 resmi maçta görev yapan genç stoper, 2011-12 ve 2012-13 sezonlarında A2 kadrosunda yer aldı.
2013-14 sezonunu Çanakkale Dardanelspor'da kiralık olarak geçiren siyah-beyazlı oyuncu sezon başında Beşiktaş'a geri dönmüştü.

Editör: TE Bilisim