Caner Erkin, Bursa maçının ilk yarısı, devre arası ve soyunma odasında çok değişik duygular yaşadı.

BÜYÜK KRİZİ, SOYUNMA ODASINDAKİ DİYALOGLAR ÇÖZDÜ
Devre arasında soyunma odasında Caner ile ilk konuşanlar Volkan ile Emre oldu. Takımla sahaya dönüp yedek kulübesinde oturmayan genç oyuncu, içeride yalnız başına düşündü ve özür dileme kararı aldı. İsmail Kartal, sarılıp, “Sen iyi çocuksun” diye moral verdi, Caner de canlı yayında durumu toparladı.

Fenerbahçe’de Caner Erkin’in Bursaspor maçında saha içinde İsmail Kartal ve Emre ile girdiği diyalog karşılaşmaya damga vuran olay oldu. Sarı Lacivertliler'in yıldızı “Ben bu takımda oynamam” diyerek sahadan çıktı, sonrasında da hocasından özür diledi. Peki, Caner’in şiddetli tepkisinden, özür dilemesine kadar geçen sürede neler yaşandı? İşte yanıtı...

20.35
Caner Erkin oyundan kendisinin alınacağını gördüğünde sinirlendi ve topu fırlattı. Bu duruma İsmail Kartal sessiz kalırken, yedek kulübesinden çıkan Emre tepki gösterdi. Caner, İsmail Kartal gibi Emre’ye de sert bir şekilde yanıt verdi.

20.50
Takımlar devre arasında soyunma odasına gitti. İçeride tansiyon yüksekti. Volkan Demirel ve Emre, Caner ile kısa bir görüşme yapıp sakinleştirdiler. Bu arada İsmail Kartal oyuncularına ikinci devre ile ilgili uyarılarda bulundu ancak Caner ile konuşmadı.

21.05
Arkadaşları ikinci yarı için sahaya dönerken, Caner soyunma odasından çıkmadı. Volkan’a yalnız kalmak istediğini söyledi ve tek başına düşünmeye başladı.

21.30
Sakinleşen Caner yaptığının hata olduğuna kanaat getirdi. Takım arkadaşları ve İsmail Kartal’dan özür dilemeye karar verdi.

22.00
Maç bitimi herkes soyunma odasındayken, Caner ayağa kalktı ve “Arkadaşlar size bir şey söylemek istiyorum” dedi. Herkes pür dikkat ona bakarken, Caner, “Arkadaşlar sizden ve İsmail hocamdan özür dilerim. Yaptığım bir hataydı. Bu şekilde tepki vermemeliydim” dedi.

22.05
İsmail Kartal, Emre ve Volkan, Caner ile kısa birer konuşma yaptılar. Kartal böyle şeylerin olabileceğini ve büyütülmemesi gerektiğini anlattı. Emre de bu yapılanın saha içinde kalması ve konunun kapanması gerektiğini söyledi.

22.08
Volkan da Caner’in takım için çok değerli olduğunu ve bu tarz sorunların her takımda yaşanabileceğini belirterek arkadaşına destek oldu. Ardından İsmail Kartal da Caner’e sarılarak “Toparlan, ben senin iyi niyetli olduğunu biliyorum. Sıkma canını” dedi.

22.15
Caner, karşılaşma sonrası yetkililere canlı yayına çıkmak istediğini belirtti. Ve mikrofonlara, tüm Fenerbahçelilerden, hocası İsmail Kartal’dan özür dilediğini söyledi.

Editör: TE Bilisim