Başakşehir maçı sonrası yaşanan kriz yüzünden eldivenlerini kulübeye atan, maçın bitiş düdüğünü beklemeden soyunma odasına giden ve arkasından stadı tek başına terk eden Emenike krizi büyüyor... Emenike takım arkadaşlarına veda etmezken Samandıra Tesislerin'deki bazı eşyalarını toplaması dikkat çekti. Emenike'nin "Durumum net değil. Belki dönmem. Beni isteyen takımlar var ve ben burada sorunlar yaşıyorum. Bu sıkıntılar benim futbol oynamamı engelliyor. Belki dönmem. Duruma bakıp karar vereceğim" dediği iddia edildi!

Emenike'nin formasını kaybetme tehlikesini yakından hissettiği oynadığı son 2 maçta Fenerbahçe'nin iyi futbol oynadığının farkında olduğu ve bu durumdan psikolojik olarak sıkıntı yaşadığı da futbol otoriteleri tarafından dile getirildi. Başkan Aziz Yıldırım da geçtiğimiz günlerde Emenike'nin menajerinin kendisiyle görüştüğünü ve takımdan ayrılmasına izin vermediğini ve kendisine güvendiğini açıklamıştı.

İSMAİL KARTAL'IN FORVET İSTEMESİ CANINI MI SIKTI!

Emenike'nin ise daha önce "Takım bana göre yavaş kalıyor. Bu yüzden uyum sağlanamıyor" dediği de iddia edilmişti. Takvim'in haberine göre; Bu sezon sadece 2 kez fileleri sarsan Nijeryalı futbolcunun bu istatistiği de kendisine sorun yaptığı ifade ediliyor. Emenike devre arasında takımda kalsa bile ligin 2. yarısında bu şekilde devam etmesi durumunda sezon sonunda başka takıma gitme olasılığı büyük. İsmail Kartal'ın "Hücum oyuncusu istiyorum" şeklindeki sözlerinin de Emenike'nin moralini bozduğu da iddialar..

Editör: TE Bilisim