Van’da Emek Gençliği tarafından düzenlenen Barış için Futbol turnuvasında finale kalan takımlar belli oldu. Şoreş Spor, Dalkurt Spor, Mahle Gençlik, Erek Spor gibi takımlar arasından Edebiyatçılar ve Sanatçılar finale yükseldi.

 

‘Barış için futbol turnuvası, Çocuklar ölmesin maça gelsin’ sloganıyla düzenlenen turnuvada ön eleme ve yarı final maçlarının ardından finale kalan takımlar belli oldu. Şoreş Spor, Dalkurt Spor, Mahle Gençlik, Erek Spor gibi takımlar arasından Edebiyatçılar ve Sanatçılar finale yükseldi. Karşılaşmaların çekişmeli geçtiğini dile getiren Emek Gençliği yöneticisi Ahmet Bozkurt, “Savaş ortamında etkilenen çocuklara küçükte olsa hediyeler almak üzere turnuvayı düzenledik. Liselerden, dershanelerden ve üniversiteden arkadaşlarımız bu çağrımızı karşılıksız bırakmadı. Turnuvanın amacı maçların dostça gerçekleşmesine vesile oldu. Maçlar sırasında renkli görüntülerde ortaya çıktı. Dayanışma için bu çağrımıza karşılık veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Finale kalan takımlara da başarılar diliyoruz” Dedi.

 

FİNAL YARIN

Final maçında şampiyon takıma kupa verileceğini ve sonrasındaki birkaç gün içinde Cizreli çocuklara hediyeler gönderileceğini söyleyen Bozkurt, turnuvaya katılan tüm gençleri bugün oynanacak final maçına davet etti. Bugün oynanacak final maçı ile turnuvanın şampiyonu belli olacak. Edebiyatçılar ve Sanatçıların karşılaşacağı maç saat 17:00’de Elit Halı Sahada oynanacak.

Editör: TE Bilisim