Van’da Play-Off maçlarında mücadele veren Erciş Belediye Spor grubun son maçında Yolspor’u 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. 


Erciş Belediye Spor Play-Off maçlarından şampiyonlukla ayrıldı. Grup mücadelesinde 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alan Erciş Belediye Spor son maçta evinde rakibi Yolspor’u 2-1 'lik skorla geçerek Play-Off maçları şampiyonu oldu.

 

EŞ BAŞKANDAN OYUNCULARA MORAL

Erciş şehir stadında oynanan ve kıyasıya geçen mücadelede ilk yarı 0-0 berabere bitti. İkinci yarıda Yolspor’un attığı tek gole karşılık Erciş Belediye Spor 2 golle karşılık vererek sahadan 2-1 galibiyetle ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk maçına Ercişli sporseverler de büyük ilgi gösterdi. Belediye Eş Başkan Vekili Güler Avcı ile belediye meclis üyeleri de takımı yalnız bırakmadı. Maç sonunda oyuncu ve yöneticileri tebrik eden Erciş Belediyesi Eş Başkan Vekili Güler Avcı emeği geçen herkese teşekkür ederek, sporsal aktivitelere olan desteklerinin ve sportif başarılarının devam edeceğini bildirdi.

 

ŞAMPİYONLUĞU EŞ BAŞKAN KESKİN’E ARMAĞAN ETTİ

Erciş Belediye Spor Kulüp Yöneticisi Murat Şebap ise yaptığı açıklamada, sezonun zorlu geçtiğini, takımın büyük bir fedakarlıkla mücadele ederek şampiyonluğu hak ettiğini söyledi. Şebap, alınan şampiyonluğu 12 Ekim 2015 tarihinde tutuklanana Erciş Belediye Eş Başkanı Diba Keskin ve diğer belediye yöneticilerine armağan ettiklerini dile getirdi. Bu arada, Bölgesel Amatör Lig'inde (BAL) mücadele eden Elbak Spor’un bir üst tura çıkması durumunda ise Erciş Belediye Spor’un BAL Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanacağı da kaydedildi.

Editör: TE Bilisim