Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Atletico Madrid forması giyen Arda Turan'ı arayarak Diego'yu sordu. Arda Turan'ın referansı ile Ersun Yanal'ın ikna olduğu ve Diego'yu istiyorum dediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ ALAMADI FENER KAPTI

Fenerbahçe,sürpriz bir hamleyle Atletico Madrid forması giyen Brezilyalı 10 numaraDiego ile görüşmelere başladığını duyurdu.Herkese sürpriz yaşatan bu hamlenin ardından Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay’ın da ‘Diego ile anlaşamadık, başka oyunculara yöneleceğiz’ açıklaması Diego’nun gelecek sezon kesin olarak Fenerbahçe’de forma giyeceği şeklinde yorumlandı. Ve bügun FenerbahçeBaşkanvekili Abdullah Kığılı ’10 numarayı bitirdik’ diyerek transferin gerçekleştiğini birinci ağızdan resmen doğruladı.

YANAL, ARDA'YA DİEGO'YU SORDU

Tüm bunlar gündemi meşgul ederken Diego’nun referansını milli oyuncumuz Arda Turan’ın verdiği ortaya çıktı. Orta sahaya kreatif bir oyuncu arayan Fenerbahçeteknik direktörü Ersun Yanal, Manisaspor’dan öğrencisi Arda’yı arayarak Diego’yu sordu. Arda da ‘Diego çok iyi bir oyuncu. Çok çalışkan ve tam bir profesyonel. Zaten öyle olmasa Simeone’nin ağır antrenman temposunu kaldıramazdı. Diego’yu kaçırmayın. Çok yaratıcı bir futbolcu ayrıca harika bir karakter’ yanıtını verdi.

YANAL: DİEGO'YU İSTİYORUM

Arda’yı Arda yapan teknik direktör olarak bilinen ve yıldız ismin sözüne güvenen Yanal da yönetime ‘Diego’yu istiyorum’ dedi. Takımı ilk senesinde şampiyon yapan Yanal’ın isteği üzerine Apar Topar harekete geçen yönetim de Brezilyalı oyuncunun menajeri ile masaya oturarak oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Editör: TE Bilisim