Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın istifasıyla baş gösteren teknik direktör arayışı son buldu. Yönetim, hoca adayları arasında ilk görüştüğü isim olan Ersun Yanal'da karar kıldı. Ersun Yanal'a 1+1 yıllık sözleşme ve Aykut Kocaman'ın aldığı yıllık 1 milyon 750 bin dolar teklif edildi. Yanal'ın para konusunu hiç konuşmadığı ama 3 yıllık sözleşme istediği öğrenildi. Yıldırım'ın ise "Sen başarılı ol gerisi kolay" dediği belirtildi. 



3-5-2 OYNATACAK
Fenerbahçe'nin teknik direktör olarak Ersun Yanal ile anlaşma sağlandığını her an açıklaması bekleniyor. Bu arada Fenerbahçe'nin orta sahaya Holmen takviyesi yapmasının ardından ortaya yeni bir iddia atıldı. Yanal'ın, sarılacivertli ekibe, artık Avrupa'da neredeyse unutulan 3-5-2 sistemini oynatacağı ifade edildi. Yeni transfer Kadlec'in sol bekin yanı sıra stoper mevkiinde de oynayabildiği için transfer edildiği bildirildi.



CARDOZO İÇİN UEFA BEKLENİYOR
Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında ilk sırada yer alan Oscar Cardozo'da da mutlu sona ulaştığı öğrenildi. Kulüpten sızan bilgilere göre, Lizbon'a giden idari menajer Hasan Çetinkaya, hem Paraguaylı futbolcuyla hem de Benfica'yla anlaştı. Bu transferin resmen açıklanması için UEFA'daki Disiplin Kurulu sürecinin sona ermesinin beklendiği belirtildi. 30 yaşındaki Cardozo'ya 2.8 milyon euro ve maçı başı 17 bin 500 euro verilecek. 



13 MİLYON EURO'YA İKNA EDİLDİ
Sarı-lacivertli ekibin haftalardır pazarlık halinde olduğu Benfica'yı da 13 milyon euro'ya ikna ettiği gelen bilgiler arasında. Öte yandan dün Portekiz'den gelen "Cardozo için Benfica fiyat yükseltti ve 17 milyon euro'ya çıktı" şeklindeki haber ise doğrulanmadı. Benfica'ya yakın kaynaklar söz konusu rakamı "Çok abartılı" bulurken, bu oyuncu için en yüksek rakamı (13 milyon euro) öneren F.Bahçe'nin mutlu sona ulaşacağını kaydettiler.

Editör: TE Bilisim