Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya geldi.

Sarı-lacivertliler, 90 dakika üstün oynadığı maçta rakibini farklı mağlup etti.

MAÇTAN NOTLAR


Fenerbahçe'ye galibieyti getiren golleri 11. dakikada Garry Rodrigues, 14. dakikada Zanka, 28. dakikada Ozan Tufan, 78. dakikada Luiz Gustavo ve 82. dakikada vedat Muriqi kaydetti. İttifak Holding Konyaspor'un tek golü 16. dakikada Serdar Aziz'in ters vuruşuyla geldi.

Bu galibiyetin ardından Fenerbahçe puanını 17'ye yükseltti ve 18 puanlı lider Alanyaspor ile farkı 1'e indirdi. İttifak Holding Konyaspor ise 12 puanda kaldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Fenerbahçe, Kayserispor'a konuk olacak. Konyaspor ise Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

MOSES'IN DÖNÜŞ MAÇI OLDU


Fenerbahçe'nin Nijeryalı hücum oyuncusu Victor Moses, 67 gün sonra ilk 11'e döndü. Ligin ilk haftasında 19 Ağustos'ta Gaziantep Futbol Kulübüyle oynanan ve 5-0 kazanılan karşılaşmaya ilk 11 başlayan 28 yaşındaki oyuncu, o maçın 77. dakikasında sakatlanarak oyun alanını terk etmişti. Sarı-lacivertlilerin ligde son oynadığı Yukatel Denizlispor maçında kadroda yer alan ancak oynamayan Moses, tam 67 gün sonra formasına kavuştu.

RODRİGUES'DEN HARİKA GOL


Kanat akınlarına devam eden Fenerbahçe, aradığı golü 11. dakikada buldu. Maçın ilk dakikalarında fırtına gibi esen Garry Rodrigues, harika bir gol atarak Kadıköy'ü ayağa kaldırdı. Sol kanatta topla buluşan Rodrigues, rakibini geçtikten sonra uzak mesafeden çok sert vurdu topu ağlara gönderdi.

Editör: TE Bilisim