Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Torku Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, karşılaşmayı 3-0 kazanarak hem rakibinin 2016 yılındaki yenilmezlik serisine noktayı koydu, hem da Ziraat Türkiye Kupası finali için büyük bir avantaj yakaladı.

T.Konyaspor 0-1 Fenerbahçe Gol: Volkan Şen  - İZLE

İLK DAKİKALARDA POZİSYON OLMADI

Karşılaşmanın ilk yarısının büyük bölümünde iki takımın oyun yapısı nedeniyle çok önemli pozisyon yaşanmadı. Ancak 38. dakikada ligin 2. yarısının yıldızı Volkan Şen, Alper Potuk'un soldan ortasında arka kale direğinde topla buluştu ve savunma oyuncusunu geçerek yaptığı sert vuruşta topu ağlarla buluşturdu. İlk yarının son anlarında nefis bir gol geldi. Kaleyi çaprazdan gören noktadan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Nani'nin sert vuruşunda top Kayacan'ın üzerinden ağlarla buluştu ve fark ikiye çıktı.

T.Konyaspor 0-2 Fenerbahçe Gol: Nani - İZLE

PERSIE SKORU BELİRLEDİ

İkinci yarıda Konyaspor'un baskısına direnen Fenerbahçe, Fernandao ile bulduğu fırsatı da kullanamadı. Ancak son dakikada van Persie çok klas bir vuruşla son noktayı koydu ve fenerbahçe maçı 3-0 kazandı. KSarı lacivertller, böylece hem rakibinin 2016 yılındaki yenilmezlik serisine noktayı koydu, hem da Ziraat Türkiye Kupası finali için büyük bir avantaj yakaladı.

T.Konyaspor 0-3 Fenerbahçe Gol: Van Persie - İZLE

 
Editör: TE Bilisim