Fenerbahçe-Real Madrid ile Euroleague Final-Four ilk maçında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe-Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 

Bu yıl ülkemizde düzenlenecek Euroleague Final-Four heyecanına artık sayılı günler kaldı. Final-Four maç  programı da netleşti.

Ülkemizi bu sezon Euroleague'de Fenerbahçe, Galatasaray, Anadolu Efes ve Darüşşafa Doğuş temsil etmişti.

4 ekipten Final-Four'a kalan tek takım Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe'de Final-Four'da Real Madrid ile eşleşti. Temsilcimiz rakibini saha ve seyirci avantajıyla yenerek adını finale yazdırmak istiyor.

FENERBAHÇE-REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Final-Four maç programı açıklandı. Temsilcimiz Fenerbahçe ile Real Madrid arasında oynanacak karşılaşma 19 Mayıs Cuma günü saat 21:30'da başlayacak.

Dev karşılaşma TRTSPOR'dan şifresiz olarak ve beIN SPORTS'dan şifreli olarak canlı yayınlanacak.

Mücadeleyi TRT'nin yayınlayıp yayınlamayacağı henüz belli olmadı.

Final-Four'un diğer karşılaşması ise Olimpiakos ve CSKA Moskova arasında oynanacak ve saat 18:30'da başlayacak...
 
EUROLEAGUE FİNAL-FOUR STATÜSÜ

Yarı final ve final maçı tek maç üzerinden oynanacak. Yarı finali kazanan takım direk finale çıkacak. Yenilen takım ise 3.lük maçına çıkacak...

İstanbul'da 19-21 Mayıs'ta düzenlenecek Dörtlü Final'de yer almaya hak  kazanan sarı-lacivertli takımda tecrübeli oyuncuların fazlalığı dikkati çekti.

İki yıl önce Madrid'de düzenlenen Dörtlü Final'de 3, geçen sezon Berlin'de 7  tecrübeli oyuncuyla mücadele eden sarı-lacivertlilerde bu sayı İstanbul'daki  organizasyonda 12'ye çıktı.

3 İSMİN İLK HEYECANI

Geçen yıl final oynayan kadroyu büyük ölçüde koruyan  sarı-lacivertlilere bu sezon dahil olan 3 isim, ilk kez Dörtlü Final'de mücadele  edecek.

Sezon başı takıma katılan James Nunnaly ve Ahmet Düverioğlu ile ocak  ayında transfer edilen Anthony Bennett, kariyerlerinde ilk defa Dörtlü Final'de  yer alma hakkı elde etti.

EN TECRÜBELİ SLOUKAS

Fenerbahçe'nin en tecrübeli ismi kariyerinde iki Avrupa şampiyonluğu  bulunan Yunan oyuncu kurucu Sloukas oldu.

 Geçen sezon başında Olympiakos'tan Fenerbahçe'ye transfer olan 26  yaşındaki basketbolcu, 3'ü Yunan ekibinde olmak üzere 5. kez Dörtlü Final için  parkeye çıkacak.

ŞAMPİYON İKİ OYUNCU VAR

Fenerbahçe'nin kadrosunda Avrupa Ligi şampiyonluğu elde etmiş iki isim  bulunuyor.

Sarı-lacivertli takımda Sloukas ve Antic, daha önce ikişer kez  Avrupa'nın en büyük kupasını havaya kaldırdı. İki isim, Olympiakos'ta forma  giyerken  2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında kupayı birlikte kazandı.

Editör: TE Bilisim