Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 3-2'lik skorla kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Mehmet Ekici (2) ve Mehmet Topal kaydetti. Yeni Malatyaspor'un golleri ise Mina ve Donald'dan geldi. Öte yandan Fenerbahçe'nin iki golünün atan Mehmet Ekici, mücadelede bir penaltı atışından da yararlanamadı. Bu skorun ardından Fenerbahçe puanını 20'ye yükseltti. Yeni Malatyaspor ise 32 puanda kaldı. Sarı - Lacivertliler böylece 6 haftalık aranın ardından 3 puanı hanesine yazdırdı.

TRİBÜNLERDE ‘GO HOME DAMİEN' PANKARTI

Fenerbahçe tribünleri ‘Go Home Damien', ‘Evine dön Damien' pankartıyla Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'ye tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabaka öncesinde sarı-lacivertli tribünler ‘Go Home Damien', ‘Evine Dön Damien' pankartı açtı. Maraton üst tribününde açılan pankart müsabaka başlamadan önce toplandı.

TRİBÜNLERDEN GUİLHERME'YE TEPKİ

Evkur Yeni Malatyaspor futbolcusu Guilherme'ye sarı-lacivertli tribünler tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile E. Yeni Malatyaspor arasında oynanan müsabakanın 20. dakikasında sarı-lacivertli tribünler Yeni Malatyaspor futbolcusu Guilherme'ye tepki gösterdi. Karşılaşmanın 20. dakikasında yerde kalan Malatyaspor futbolcusu için Isla'ya topu taca atacağını gösteren Giulherme oyunu durdurdu ve ceza sahası içinde pası arkadaşına verdi. Bu hareket sonrası Fenerbahçeli futbolcular Giulherme'ye tepki gösterirken, sarı-lacivertli taraftarlar bu duruma ıslıklayarak tepki verdi.

Bu olay sonrası hakem Ali Palabıyık, Guilherme'ye ve tepkisinden dolayı Soldado'ya sarı kart gösterdi.

HASAN ALİ KALDIRIM CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile E. Yeni Malatyaspor arasında oynanan müsabakanın 51. dakikasında rakibine faul yapan Hasan Ali Kaldırım hakem Ali Palabıyık tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Kaldırım gördüğü bu kart sonrası cezalı duruma düşerken Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyecek.

MOSES İLK KEZ SAHADA YER ALDI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Victor Moses, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında 67. dakikada oyuna girerek ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Fenerbahçe'nin İngiltere ekibi Chelsea'den transferi Victor Moses ilk kez Kadıköy'e ayak bastı. Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasının 67. dakikasında Benzia'nın yerine oyuna dahil olan Nijeryalı futbolcu tribünlerin tezahüratları eşliğinde sahaya ilk adımlarını attı. Oyuna girdiği andan attığı driplingler ile tribünleri heyecanlandıran Moses müsabakanın son dakikalarında ise bir pozisyondan yararlanamadı. Victor Moses ilk maçında gösterdiği etkili performansla hem taraftarı hem de teknik heyeti mest etti.

Editör: TE Bilisim