Uzun senelerdir gündemde yerini alan ve ilerde bir gün sarı- lacivertli formayı giymesine kesin gözüyle bakılan Mesut Özil için İngiliz medyasından flaş bir iddia geldi. İngiltere'nin ünlü gazetelerinden Mirror, 31 yaşındaki futbolcu ile takımı Arsenal arasındaki iplerin kopma durumuna geldiğini iddia etti. Hatta Kırmızı-Beyazlılar'ın, tecrübeli futbolcuya başka bir takıma bonservissiz bir şekilde gitme ve anlaştığı kulüpten gelecek maaş ile bu sezon alacağı maaş arasındaki farkı ödeme garantisi verdiği belirtildi.

YILLIK ALDIĞI ÜCRET ÇOK KONUŞULDU

Kuzey Londra ekibi senelik 17 milyon euroya yakın bir para kazanan Mesut'un yüksek maaşından kurtulmak için bu kararı aldığı aktarıldı. Koronavirüs salgını sonrası hiçbir karşılaşmada forma şansı bulamayan deneyimli futbolcunun artık takımdan gitmesine kesin gözüyle bakılırken, Kanarya'nın bu durum sonrasında tekrardan çalışmalara başladığı ortaya çıktı.

İKİ YILDIZDAN BİRİ ALINACAK!

Max Kruse ile yolların ayrılmasının sonrasında 10 numara pozisyonunda boşluk oluşmuştu. Fenerbahçe oluşan bu boşluk için Sosa ve Mesut Özil'den birini almayı planlıyor. Transferde büyük düşünen Kanarya iki futbolcudan birini almak için gelecek zamanları oldukça yoğun geçirecek. HABER365

Editör: TE Bilisim