Sezon öncesi flaş transferler yapan Fenerbahçe, asıl bombayı Ocak ayı transfer döneminde patlattı. Günlerdir spor gündeminin zirvesine oturan Fenerbahçe ve Mesut Özil birlikteliği sözleşmeyle taçlanıyor. Türkiye'de olduğu gibi dünyanın da yakın takipte olduğu transferde Mesut Özil'in alacağı maaş konuşuluyor.

Arsenal kulübünden yaklaşık 8 milyon euro alacağı olan Mesut Özil, Fenerbahçe için şimdiden fedakarlık gösterdi. Deneyimli oyuncu Arsenal'dan 8 milyon Euro'luk alacağından vazgeçti ve sözleşme feshini imzaladı.

Mesut Özil'i Ali Koç taşıyacak: Mesut'un yarın akşam veya Pazartesi İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Dev yıldızın Ali Koç'un özel uçağıyla İstanbul'a ineceği öğrenildi.

Fenerbahçe resmi Twitter hesabından akşam saatlerinde atılan tweet 'Mesut' heyecanını ikiye katladı. "Gel gündüzle gece olalım." yazan paylaşıma Mesut'tan cevap gecikmedi.

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'nin paylaşımına sarı lacivert kalplerle yanıt verdi ve Türkiye'ye geleceğinin sinyalini verdi.

İşte sözleşmenin detayları...

Özil ile yapılan görüşmeler sonrasında futbolcu yıllık 4 milyon Euro garanti para ve maç başı 25 bin Euro para ve özel pirimler alacak.

Şampiyonluk halinde Özil'e 500 bin Euro, Şampiyonlar Ligi'ne katılım halinde 250 bin Euro bonus verilecek. Mesut Özil ayrıca 5 milyon Euro da imza parası alacak.

Editör: TE Bilisim